search-button
cross-out

Έγκλημα στην Κρήτη: Οι τελευταίες αναρτήσεις του θύματος μαρτυρούσαν τον εφιάλτη που ζούσε

Την ψυχολογική πίεση που δεχόταν μαρτυρούν οι μαντινάδες και τα μηνύματα που δημοσίευε στο διαδίκτυο η γυναίκα που δολοφονήθηκε στην Κρήτη
Έγκλημα στην Κρήτη: Οι τελευταίες αναρτήσεις του θύματος μαρτυρούσαν τον εφιάλτη που ζούσε

Αποκαλυπτικές για τα όσα βίωνε είναι οι αναρτήσεις της γυναίκας που έπεσε νεκρή στην Ιεράπετρα από τα χέρια του συζύγου της.

«Να τολμάς να λες όχι σε όποιον καταπατά τα θέλω σου» ανέφερε σε μία από τις δημοσιεύσεις της στο Facebook. Στην τελευταία της ανάρτηση μάλιστα έγραψε: «Κανείς δεν μπορεί να κρίνει τις επιλογές μου. Γιατί κανείς δεν έζησε τη ζωή μου!!»

Η γυναίκα έζησε για περίπου 30 χρόνια με τον σύζυγό της, αλλά τον τελευταίο χρόνο είχε αποφασίσει να αφήσει πίσω την κοινή ζωή και να μείνει μόνη. Σύμφωνα με τον περίγυρό της, δεν είχαν πάρει διαζύγιο αλλά πλέον ζούσαν χώρια, παρά τα τέσσερα παιδιά που τους ένωναν.

Εν τω μεταξύ νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για τη νέα υπόθεση γυναικοκτονίας στην Ιεράπετρα. Σύμφωνα με το radiolasithi το περιστατικό φαίνεται πως έγινε σε εξωτερικό χώρο ενοικιαζόμενων δωματίων όπου έμενε προσωρινά η γυναίκα.

Όταν ο 54χρονος συναντήθηκε μαζί της, της επιτέθηκε με σφοδρότητα, ρίχνοντας την κάτω αρχικά με μια μοτοσικλέτα και στη συνέχεια με πολλαπλές μαχαιριές τη σκότωσε ακαριαία.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr