search-button
cross-out

Έγκλημα στην Χαλκίδα: Η 38χρονη απειλούσε συστηματικά το θύμα – Τι αποκαλύπτει η οικογένεια του ξυλουργού

Προθεσμία για το πρωί της Τετάρτης προκειμένου να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε από τον Ανακριτή η 38χρονη δράστις του άγριου φονικού στην Χαλκίδα με θύμα τον 43χρονο επιχειρηματία και οικογενειακό φίλο της.
Έγκλημα στην Χαλκίδα: Η 38χρονη απειλούσε συστηματικά το θύμα – Τι αποκαλύπτει η οικογένεια του ξυλουργού

Η δράστις οδηγήθηκε νωρίτερα ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει δώσει ακριβείς πληροφορίες για τη δολοφονία στους Αστυνομικούς της Διεύθυνσης Χαλκίδας όπου κρατείται από χθες.

Την ίδια ώρα, οι συγγενείς του θύματος κάνουν λόγο για μια εμμονή της 38χρονης με τον επιχειρηματία που κατέληξε σε ένα στυγερό έγκλημα.
Ο 43χρονος είχε αποκαλύψει την συστηματική παρενόχληση και τις απειλές που δεχόταν από τη δράστιδα τόσο στο σύζυγό της, ο οποίος ήταν και στενός του φίλος, όσο και στη γυναίκα του.

Για αυτές τις ενοχλήσεις είχε μιλήσει και στον αδελφό του, όπως λέει ο ίδιος στο protothema.gr, διαψεύδοντας κατηγορηματικά πως ο αδικοχαμένος επιχειρηματίας είχε οποιαδήποτε άλλη σχέση με την 38χρονη.

«Μου είχε εκμυστηρευθεί ότι τον ενοχλεί. Αλλά εδώ και δύο χρόνια μου είχε πει πως είχε σταματήσει. Και ξαφνικά έγινε αυτό που έγινε. Δεν είχε προηγηθεί κάτι. Δεν είχαν καμία άλλη σχέση. Ο άνδρας της ήταν φίλος του αδελφού μου. Εμείς τη γνωρίζαμε ελάχιστα. Δεν είχαμε ιδιαίτερες σχέσεις. Την ξέραμε ως σύζυγο του φίλου του αδελφού μου», αναφέρει ο αδελφός του θύματος.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους την κατάθεση της συζύγου του 43χρονου ενώ τις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να μεταβεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας και ο σύζυγος της δράστιδος καθώς η κατάθεσή του θεωρείται κομβική για τα επεισόδια που προηγήθηκαν της άγριας δολοφονίας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr