search-button
cross-out

Έγκλημα στο Λουτράκι: Αυτός είναι ο φαρμακοποιός που βρέθηκε δολοφονημένος δίπλα στην 45χρονη Ουκρανή

Ποιος είναι ο φαρμακοποιός το ένα από τα δύο θύματα του εγκλήματος στο Λουτράκι
Έγκλημα στο Λουτράκι: Αυτός είναι ο φαρμακοποιός που βρέθηκε δολοφονημένος δίπλα στην 45χρονη Ουκρανή

Επιβεβαιώθηκε η ταυτότητα και τους δευτέρου θύματος του στυγερού εγκλήματος στο Λουτράκι που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία ενώ η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το loutrakiblog.gr, δολοφονημένος δίπλα στην 45χρονη Φωτεινή – Svitlana βρέθηκε ο φαρμακοποιός Ιωάννης Ζωνίτσας, που διατηρούσε φαρμακείο στο Λουτράκι επί της οδού Καραϊσκάκη και Μεγάλου Αλεξάνδρου, δίπλα από το σπίτι της άτυχης γυναίκας.

Τα δύο θύματα σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση αιφνιδιάστηκαν, με τον δράστη να τους βρίσκει γυμνούς και να τους επιτίθεται με ογκώδες αντικείμενο. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνική Αστυνομίας, τα δύο θύματα έφεραν πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι ενώ βρέθηκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Από τις Αρχές, αναζητείται ένας άντρας αλβανικής καταγωγής ο οποίος διατηρούσε ερωτικό δεσμό με την 45χρονη με το ερωτικό κίνητρο να εξετάζεται ενδελεχώς. Υπενθυμίζουμε ότι η Φωτεινή – Svitlana ήταν μητέρα μιας 20χρονης και εργαζόταν ως μασέζ το τελευταίο διάστημα, ενώ η άτυχη γυναίκα ζούσε μόνη στο σπίτι της.

Το χρονικό του εγκλήματος
Η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση αργά το βράδυ του Σαββάτου για Ι.Χ. τυλιγμένο στις φλόγες. Στο σημείο έφθασε και η Αστυνομία και ξεκίνησε έρευνα για να βρεθεί ο ιδιοκτήτης του οχήματος. Χάρη στην άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας και στις συντονισμένες ενέργειες που ακολουθήθηκαν, βρήκαν ότι το όχημα ανήκε στη 45χρονη από την Ουκρανία, ωστόσο οι Αρχές δεν μπορούσαν να μπουν στο σπίτι της στο Φλάμπουρο χωρίς εισαγγελική παρέμβαση.

Το πρωί της Κυριακής, ένας γείτονας της άτυχης γυναίκας είδε αίματα να τρέχουν από την εξώπορτα του σπιτιού και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί έφτασαν άμεσα στο σημείο, αλλά η πόρτα ήταν κλειδωμένη με λουκέτο.

Τελικά, το απόγευμα της Κυριακής, λίγο μετά τις 16:30, οι άνδρες της Αστυνομίας κατάφεραν να μπουν στο σπίτι και βρέθηκαν αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα. Η 45χρονη και ο φαρμακοποιός ήταν νεκροί, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Και οι δύο, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι ώρας γνωστά, έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι ή άλλο αμβλύ αντικείμενο σε όλο το σώμα, ενώ ήταν εντελώς γυμνοί.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr