search-button
cross-out

Έγκλημα στο Λουτράκι: Σοκάρει ο ιατροδικαστής – Χτύπαγε την 43χρονη με μανία με μπαλτά στο κεφάλι

Η Φωτεινή - Svitlana είχε δεχθεί χτυπήματα με μπαλτά ή γεωργικό εργαλείο στο κεφάλι από τον δράστη του εγκλήματος στο Λουτράκι
Έγκλημα στο Λουτράκι: Σοκάρει ο ιατροδικαστής – Χτύπαγε την 43χρονη με μανία με μπαλτά στο κεφάλι

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το φρικτό έγκλημα στο Λουτράκι με θύματα μια 43χρονη Ουκρανή και έναν φαρμακοποιό. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και επικεντρώνονται σε έναν άντρα αλβανικής καταγωγής που διατηρούσε ερωτική σχέση με την άτυχη γυναίκα μέχρι πριν από λίγο καιρό.

Σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, η εξέταση του ιατροδικαστή έδειξε ότι η 43χρονη είχε δεχθεί πολλαπλές μαχαιριές και χτυπήματα στο κεφάλι και ο 42χρονος μια μαχαιριά στην καρδιά. Τα χτυπήματα φαίνεται να έχουν γίνει με γεωργικό εργαλείο ή μπαλτά όπως αναφέρει το site. Τα δύο θύματα σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή αιφνιδιάστηκαν, με τον δράστη να τους βρίσκει γυμνούς. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνική Αστυνομίας, τα δύο θύματα έφεραν πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι ενώ βρέθηκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Παράλληλα σύμφωνα με το loutrakiblog.gr, ο βασικός ύποπτος του εγκλήματος, ένας άντρας αλβανικής καταγωγής που διατηρούσε σχέση με την 43χρονη είναι ένας 45χρονος σεσημασμένος κακοποιός που έχει απασχολήσει τις αρχές για ληστείες και ναρκωτικά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ύποπτος φέρεται να παρενοχλούσε επανειλημμένα τον τελευταίο καιρό την άτυχη γυναίκα μην μπορώντας να δεχτεί τον χωρισμό τους.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr