search-button
cross-out

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Στον ανακριτή οδηγείται αύριο η 47χρονη – Τι δείχνει το βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του ασφαλιστή

Πληροφορίες ότι ένα ακόμη πρόσωπο έχει καταγγείλει τον 50χρονο ότι του «έφαγε» χρήματα
Έγκλημα στο Μοσχάτο: Στον ανακριτή οδηγείται αύριο η 47χρονη – Τι δείχνει το βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του ασφαλιστή

Την άκρη του νήματος πίσω από την υπόθεση ανθρωποκτονίας του 50χρονου ασφαλιστή και συμβούλου επενδύσεων στο Μοσχάτο, αναζητούν οι Αρχές.

Η γυναίκα οδηγήθηκε χθες το απόγευμα ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και της ασκήθηκε ποινική δίωξη για το συγκεκριμένο αδίκημα. Ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 12 η ώρα το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αυτό το οποίο προκαλεί εντύπωση είναι το τι ακριβώς συνέβη το χρονικό διάστημα τις ημέρες πριν φτάσουμε στο μοιραίο περιστατικό.

Φαίνεται ότι ο 50χρονος άνδρας συγκέντρωνε από διάφορα άτομα χρήματα προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες αμφιλεγόμενες επενδύσεις.

Ανάμεσα στα άτομα που του εμπιστεύτηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά ήταν η 47χρονη γυναίκα και τουλάχιστον δύο ακόμη άτομα του συγγενικού της περιβάλλοντος, με το ποσό να ξεπερνάει τις 150.000 ευρώ.

η διαμάχη τους φαίνεται να ξεκίνησε όταν η γυναίκα άρχισε να ζητάει μέρος αυτών των χρημάτων που του είχε δώσει για να επενδύσει. Ο 50χρονος δήλωσε αδυναμία στο να μπορέσει να της τα καταβάλλει γεγονός που οδήγησε σε προστριβή. Μάλιστα, το περασμένο Σάββατο, όπως επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία, υπήρξε ένα περιστατικό βίας στο γραφείο που διατηρούσε ο 50χρονος στην περιοχή της Καλλιθέας.

Διάφορα άτομα που του είχαν δώσει χρήματα, ανάμεσά τους και η 47χρονη γυναίκα με συγγενικά της πρόσωπα, πήγαν εκεί πέρα. Αρχικά λογομάχησαν και φτάσαμε κάποια στιγμή ο 50χρονος να δέχεται χτυπήματα.

Παρενέβη αστυνομία και αυτό το οποίο έκανε εντύπωση στους αξιωματικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας είναι ότι κανένας δεν υπέβαλε μήνυση ούτε ο 50χρονος για ξυλοδαρμό, παρά το γεγονός ότι ήταν εμφανώς χτυπημένος, ούτε τα άλλα άτομα τα οποία δήλωσαν ότι είναι εξαπατημένοι από τον συγκεκριμένο άνδρα, αλλά δεν κατέθεσαν μήνυση.

Εντύπωση έχει προκαλέσει στις Αρχές το γεγονός ότι φτάνοντας εδώ η 47χρονη γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση ανέβηκε στο διαμέρισμά του και άρχισε με το κινητό της τηλέφωνο να βιντεοσκοπεί τη συνομιλία που είχαν αρχικά σε ήρεμο τόνο και στη συνέχεια όταν άρχισαν να τσακώνονται, να τον βρίζει και να τον απειλεί.

Δεν έχει καταγραφεί από το κινητό τηλέφωνο η σκηνή όπου 50χρονος πλησιάζει την αυτοσχέδια αγχόνη που είχε δημιουργήσει με τη ζώνη του και κρεμάστηκε με την 47χρονη, ομολογεί ότι πάνω στα νεύρα της κλώτσησε την καρέκλα, με αποτέλεσμα ο 50χρονος να βρει τραγικό θάνατο.

Το βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του 50χρονου βρίσκεται στα χέρια των αρχών και εξετάζεται για να δουν αν ισχύουν οι ισχυρισμοί της 47χρονης για το τι συνέβη τα τελευταία λεπτά πριν το θάνατό του.

news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr