search-button
cross-out

Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: 74χρονος πυροβόλησε ζευγάρι μπροστά σε ανήλικα παιδιά μέσα στο σπίτι τους

Νεκρός ο 50χρονος άντρας- Στο νοσοκομείο η 45χρονη σύζυγός του
Έγκλημα στον Άγιο Παντελεήμονα: 74χρονος πυροβόλησε ζευγάρι μπροστά σε ανήλικα παιδιά μέσα στο σπίτι τους

Πυροβολισμοί έπεσαν γύρω στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (01.10.2023) σε σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα, με έναν άνθρωπο να χάνει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το σπίτι βρίσκεται στην οδό Μηρών στο Άγιο Παντελεήμονα και σε αυτό έμεναν ένας 50χρονος άνδρας και μια 45χρονη γυναίκα από την Γεωργία οι οποίοι ήταν ζευγάρι.

Σπίτι γινόταν πάρτι και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο δράστης, ο οποίος είναι 74 χρονών. Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν πως μέθυσε, και μέσα σε μια αλλόφρονα κατάσταση έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον άνδρα και τη γυναίκα. Ο 50χρονος σκοτώθηκε ενώ η 45χρονη τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στο χώρο ήταν και η 12χρονη κόρη του ζευγαριού και 2 φίλες της, 11 και 12 χρονών. Ο 74χρονος συνελήφθη και κρατείται στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα, ενώ αδυνατεί ακόμα να επικοινωνήσει καθώς είναι «τύφλα» στο μεθύσι.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr