search-button
cross-out

Έγκλημα στον Μυλοπόταμο: Τι έλεγε ο 22χρονος στην γυναίκα του για το αν ποτέ φύγει από τη ζωή

Συγκλονίζει η νέα ανάρτηση της χήρας του άτυχου Κώστα
Έγκλημα στον Μυλοπόταμο: Τι έλεγε ο 22χρονος στην γυναίκα του για το αν ποτέ φύγει από τη ζωή

Συγκλονίζει για μία ακόμα φορά η νέα ανάρτηση της χήρας του 22χρονου Κώστα που έπεσε νεκρός από τα πυρά του 44χρονου στο χωριό Αργουλιό του δήμου Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.

Η ίδια, στη νέα της ανάρτηση, αποκαλύπτει τι έλεγε ο άτυχος Κώστας σε περίπτωση που πάθει κάτι κακό.

egklhma-mylopotamos-22xronos1

«Προχτές το είχε διαίσθηση και μου έλεγε ότι είμαστε δύο Κωστάκια και αν πάθω πράμα, θα έχω το γιο μου να με αντικαταστήσει», αναφέρει μεταξύ άλλων η  χήρα του 22χρονου.

Δείτε αναλυτικά την ανάρτησή της:

 «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Όχι οχι είναι απίστευτο νόμιζα πως ήταν ψέμα..αλλά δυστυχώς δεν είναι. Έφυγε το στήριγμα μου, ο άντρας μου, ο πατέρας του παιδιού μου.. τι καταλάβατε τώρα που του στερήσατε τη ζωή, τη χαρά του παιδιού του.. έλεγε θα κάνουμε και άλλα παιδιά, αλλά δεν πρόλαβε, δεν μας άφησαν να χαρούμε τίποτα, ούτε το γάμο μας, ούτε το παιδί μας, ούτε τη ζωή μας ..

έκανε όνειρα για εμάς, για τα μωρό του..προχτές το ειχε διαίσθηση και μου έλεγε είμαστε δυο Κωστάκια και αν πάθω πράμα θα έχω το γιο μου να με αντικατάσταση…

Τι θα πω στο γιό μας καμάρι μου, τι θα του πω. Σε σκότωσε ο φονιάς, τι θα του πω; Πως θα το παρηγόρησω τι θα του πω τώρα που σε ψάχνει γύρω γύρω και δεν σε βλέπει πουθενά..δώσε μου ένα σημάδι ψυχή μου πως είσαι δίπλα μας να παρηγορηθώ λίγο …μας άφησες καρδιά μου ενώ γλύτωνες από πολλές αναποδιές. Τώρα γιατι; Γιατι δεν έκανες κάτι θα αποφύγεις τις σφαίρες γιατί δεν απομακρύνθηκες..

τωρα πως θα χαρείς το γιο σου που του έλεγες όταν έκλαιγε μην φοβάσαι εδω είναι ο μπαμπάς δεν σε πειράζει κάνεις δεν θα αφήσω κανένα να σε πειράξει, του έλεγες θα είμαι πάντα δίπλα σου… που είσαι Κωστή μου που είσαι.. έλεγα όνειρο είναι εφιάλτης είναι θα ξυπνήσω και θα είσαι δίπλα μας..άκουγα θορύβους όλο το βράδυ, λέω νατος μωρε έρχεται ψέματα ηταν ολα πλακα μας έκανε, συνήθιζε να κανει πλάκες εγω τρομαζα, μην φοβάσαι δεν παθαίνω πράμα εγω..

Αχ τι να πω, ότι και να πω θα το διαβάσεις? Το τηλέφωνο μου δεν χτυπάει πια να μου μιλήσεις να μου πεις τάισε το γιο μας και έρχομαι, μην το κάνεις μπάνιο θα το κάνουμε μαζί τωρααα..τιι… μονη μου.

Που εισαι  να με βοηθάς που έλεγες αμε στο κοπέλι και θα ετοιμάσω εγω να φάμε. Ήσουν ο καλύτερος μάγειρας  ο καλύτερος σύζυγος ο καλύτερος πατέρας που εχω γνωρίσει.. όλους και ολα τα σκεφτόσουν να βοηθάς τους πάντες αφου μπορω έλεγες γιατι να μην βοηθήσω ηντα θα παθω..αλλά τι που εισαι; Να πας να βοηθήσεις, θα έφτιαχνες το σπιτι μάς γιατι το μισό ήταν καμένο πολλα χρόνια πριν και λες πρέπει να το φτιάξουμε να εχει το κοπελι χώρο να αλωνίζει να καθόμαστε στο τζάκι το χειμώνα μαζί με το γιο μας.. ολα θα τα φτιάξουν έλεγες μην αγχώνεσαι .. που είσαι που έλεγες ότι θα φτιάξεις την αυλή για να κάνεις τις παρέες σου .απις σαραντησεις έλεγες θα κανω ένα μεγάλο τραπέζι για το γιο μου έλεγες.. αχ αντρα μου οτι και να γράψω ότι και να πω δεν γυρίζεις πίσω ..και είναι ακόμα μια μερα που σε βαλανε το τάφο.

Ακομα δεν το έχουμε πιστέψει οσο δεν θα έρχεσαι να σε δούμε τοσο θα μεγαλώνει ο πόνος..σαγαπαω ψυχη μου δεν θα φύγεις ποτε απο τη καρδια μου απο τι μυαλό μου.. σίγουρα αυτο δεν φτάνει δεν μπορω να κανω κατι αλλο δεν μπορω να σε γυρίσω πίσω δυστηχως..

egklhma-mylopotamos-anarthsh

Την Παρασκευή η απολογία του 44χρονου

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση όπως και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων άσκησε ο εισαγγελέας Ρεθύμνου στον 44χρονο.

Ο δράστης με σκυμμένο το κεφάλι και παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης πέρασε το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου Ρεθύμνου ενώ ζήτησε και έλαβε προθεσμία από τον εισαγγελέα για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος έχει ομολογήσει την πράξη του και μάλιστα συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του εμφανίστηκε το πρωί της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα Ρεθύμνου όπου και παραδόθηκε.

egklhma-44xronos

Ο ίδιος μάλιστα παρέδωσε στους αστυνομικούς και το όπλο με το οποίο πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο Κώστα έξω από το σπίτι της αδερφής του.

Ο ίδιος περιέγραψε προανακριτικά στους αστυνομικούς τους λόγους που όπλισαν το χέρι του λέγοντας πως ο 22χρονος ήταν προκλητικός. Ενώ εκείνος θρηνούσε για τον πατέρα του, ο 22χρονος έπινε και γλεντούσε κάνοντας του μάλιστα παρατήρηση.

«Δεν σεβάστηκε ούτε τη μνήμη του πατέρα μου. Ξεπέρασε κάθε όριο», ανέφερε ο 44χρονος στους αστυνομικούς, περιγράφοντας τι τον οδήγησε να πατήσει την σκανδάλη.

Πηγή: cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr