search-button
cross-out

«Εγώ τη γυναίκα μου την αγαπούσα» – Η ώρα της απολογίας για τον θάνατο της Έφης Τσιχλάκη

Λίγο πριν τις 10 το πρωί της Τρίτης ξεκίνησε ενώπιον του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Δυτικής Κρήτης στα Χανιά, η απολογία του συζύγου της 47χρονης Έφης Τσιχλάκη, ο οποίος είναι αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση
«Εγώ τη γυναίκα μου την αγαπούσα» – Η ώρα της απολογίας για τον θάνατο της Έφης Τσιχλάκη

“Εγώ τη γυναίκα μου την αγαπούσα. Όλοι εδώ μέσα μιλάνε όλοι για μια Ευπραξία Τσιχλάκη. Για ‘μένα ήταν η γυναίκα μου” με αυτά τα λόγια ξεκίνησε την απολογία του ο σύζυγος της θανούσας που κατηγορείται για την δολοφονία της.

Ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε στις ψυχικές μεταπτώσεις της Τσιχλάκη την τελευταία διετία.

Σε ερώτηση της Προέδρου σχετικά με το αν είχε τάσεις αυτοκτονίας, απάντησε πως εκείνος δεν είχε αντιληφθεί κάτι τέτοιο.

“Όχι δεν το σκέφτηκα ποτέ, αλλιώς θα είχα κάνει τα πάντα. Δεν το φαντάστηκα. Αυτό είναι το μόνο έγκλημα που έχω κάνει”.

Υπενθυμίζεται πως η Τσιχλάκη βρέθηκε νεκρή μέσα σε λίμνη αίματος από τον σύζυγό της, μέσα στο σπίτι τους στο χωριό Κολυμπάρι, αργά το απόγευμα της 21ης Μαρτίου του 2016.

Η Τσιχλάκη έφερε διαμπερές θανατηφόρο τραύμα στην αριστερή πλευρά του κρανίου από πυροβόλο όπλο, το οποίο βρέθηκε στα αριστερά της. Στο δεξί της χέρι της κρατούσε σφιχτά την πιπίλα που χρησιμοποιούσε για να ταΐζει τα αρνάκια που είχαν στο σπίτι τους.

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr