search-button
cross-out

«Είναι τέρας, είχε ζητήσει και από μένα να συνευρεθούμε» αποκαλύπτει η μητέρα 18χρονης για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια!

Δίωξη στον κατηγορούμενο για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συρροή και πορνογραφία κατά συρροή - Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση του, τι αναφέρει η δικογραφία - «Εδώ και 2,5 χρόνια τρέφω συναισθήματα για εκείνον» υποστηρίζει η 18χρονη που πρόσεχε το παιδί του
«Είναι τέρας, είχε ζητήσει και από μένα να συνευρεθούμε» αποκαλύπτει η μητέρα 18χρονης για τον ιερέα στα Κάτω Πατήσια!

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του 36χρονου ιερέα, ο οποίος χθες, μετά την απολογία του στον ανακριτή, πήρε το δρόμο για τις φυλακές, κατηγορούμενος για βιασμό 14χρονης μαθήτριάς του στο κατηχητικό. Σε βάρος μάλιστα του κατηγορούμενου, ο οποίος αρνείται το σύνολο των αδικημάτων που του έχουν απαγγελθεί (βιασμός, κατάχρηση σε ασέλγεια, αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφικό υλικό), έχει ασκηθεί συμπληρωματική ποινική δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια κατά συρροή και πορνογραφία κατά συρροή.

Την ίδια στιγμή, οι μαρτυρικές καταθέσεις που περιλαμβάνονται στη δικογραφία προκαλούν σοκ «Το σκέφτομαι τώρα και τρελαίνομαι γιατί νιώθω ότι εγώ έστειλα το παιδί μου στο στόμα του λύκου ….», αναφέρει στην κατάθεσή της στις αρχές η μητέρα της 18χρονης κοπέλας, υποστηρίζοντας πως και στην ίδια ο κατηγορούμενος ιερέας της είχε ζητήσει να συνευρεθούν ερωτικά. Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια, ο 36χρονος, της είχε κάνει αυτή την πρόταση την ώρα της εξομολόγησης! «Είναι ένα τέρας, πολύ χειριστικός, εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του δείξαμε» σημειώνει ακόμη μητέρα της κοπέλας.

Από την πλευρά της η 18χρονη, που φέρετε να ήταν η νταντά των παιδιών του κατηγορούμενου, κατέθεσε την Παρασκευή στην αστυνομία. Αν και η γυναίκα αυτή δεν κατήγγειλε βιασμό της από τον 36χρονο, ωστόσο οι περιγραφές της ταιριάζουν με τα όσα καταγγέλλει η ανήλικη για τον τρόπο δράσης του ιερέα. «Εδώ και 2,5 χρόνια τρέφω συναισθήματα για εκείνον» λέει στην κατάθεσή της η γυναίκα αυτή και υποστηρίζει πως ο κατηγορούμενος αποκλείεται να άσκησε βία στην ανήλικη!

«Την έστελνα στο στόμα του λύκου»

Αναλυτικά, στην κατάθεσή της η μητέρα της 18χρονης κοπέλας αναφέρει: «Η κόρη μου πήγαινε από μικρή στην εκκλησία και πιστεύει πολύ. Και ο δίδυμος αδελφός της είναι παπαδοπαίδι. Βοηθούσαν εθελοντικά στην εκκλησία, τους άρεσε να προσφέρουν. Τον ιερέα τον αγκαλιάσαμε σαν οικογένεια και είχαμε μαζί του πάρα πολύ καλή σχέση. Τον είχαμε πνευματικό μας που του εξομολογούμασταν τα πάντα και τα παιδιά μας τον έβλεπαν σαν πατέρα τους. Φανταστείτε ότι πρόπερσι το 2020 και άλλη μία φορά που δεν θυμάμαι πότε ακριβώς, τον είχαν εμπιστευτεί και επέτρεψα στην κόρη μου να πάει μαζί του με την οικογένειά του λίγες μέρες διακοπές στο Άργος. Του είχα μιλήσει πριν φύγουν και μου είχε πει: «Μην ανησυχείς θα την προσέχω εγώ σαν την οικογένειά μου». Το σκέφτομαι τώρα και τρελαίνομαι γιατί νιώθω ότι εγώ έστειλα το παιδί μου στο στόμα του λύκου όχι μόνο εκείνη τη φορά αλλά όλες τις φορές που μου έλεγε η κόρη μου ότι πάω στα παιδιά του και στον ιερέα για να τον βοηθήσω. Την έπαιρνε τηλέφωνο για να πάει και εγώ της το επέτρεπα».

«Ήθελε να συνευρεθούμε»

Συνεχίζοντας η μητέρα της 18χρονης καταθέτει ακόμη τα εξής: «Πριν από μήνες, σίγουρα μέσα στο 2021 που ήταν η τελευταία φορά που εξομολογήθηκα σε αυτόν, στο χώρο της εξομολόγησης μου είχε πει ότι θέλει να βρεθούμε σε ιδιωτικό χώρο οι δυο μας για να συνευρεθούμε και να μη φοβάμαι να το δω σαν λύτρωση για την ψυχή μου ή κάτι τέτοιο. θυμάμαι μου είπε ότι για να μην δίνουμε στόχο θα νοικιάσει ένα χώρο ή θα έβρισκε ένα χώρο απομονωμένο. Εγώ τον άκουγα και είχα σαστίσει και τότε δεν ξαναπάτησα για εξομολόγηση σε αυτόν. Φυσικά σε καμία περίπτωση δεν φανταζόμουν ότι έχεις διανοηθεί να πει κάτι αντίστοιχο και στην κόρη μου. Είναι τέρας. Πραγματικά πολύ χειριστικός και εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του δείξαμε και τις αθώες ψυχές των παιδιών μας που τα στέλναμε να τους διδάξει ήθος και σεβασμό σε θεσμούς που τιμά το λειτούργημά του. Επιθυμώ την αυστηρή του ποινική δίωξη».

Από την πλευρά του, ο αδελφός της 18χρονης, ο οποίος παρέδωσε στην αστυνομία νέο άσεμνο φωτογραφικό υλικό που βρήκε στο σπίτι, στην κατάθεσή του στις αρχές, ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Ποιος πάπας δέχεται να έχει για ερωμένη ανήλικη και μάλιστα να την πηγαίνει μέσα στο σπίτι του με τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Είναι αισχρός. Είμαι σίγουρος ότι η αδερφή μου απλά έκανε υπακοή και έχει την ψευδαίσθηση ότι έκανε καλά».

«Τρέφω αισθήματα»

Τώρα, στην κατάθεσή της η 18χρονη, η οποία φέρεται να ήταν μπέμπι σίτερ, σε ένα από τα παιδιά του κατηγορούμενο ιερέα, υποστήριξε: «Ήθελα να έχω έναν πνευματικό που θα με ανακούφιζε αν του μιλούσα. Διαπίστωσα αυτό ότι το έβρισκα στον συγκεκριμένο ιερέα λόγω της πολύ ισχυρής φιλίας μας πολύ συχνά βοηθούσα την οικογένειά του. Ειδικά με το κράτημα των παιδιών τους. Ήμουν στο σπίτι του ιερέα με τα παιδιά του και κάποια στιγμή ήρθαν αστυνομικοί από την υπηρεσία για να το ερευνήσουν. Κατέσχεσαν τις ηλεκτρονικές συσκευές που βρήκαν εκεί μεταξύ των συσκευών αυτών ήταν και το κινητό μου. Εδώ και 2,5 χρόνια τρέφω συναισθήματα για εκείνον. Το καλοκαίρι του 2019 ήταν η πρώτη φορά που ολοκληρώσαμε τη σχέση μας. Ο,τι έχει γίνει έχει γίνει με τη θέλησή μου, είχα γνώση των πράξεών μου Και ό,τι έκανα, ήθελα και το έκανα. Συνευρισκόμασταν είτε στο σπίτι μου ή στο δικό του, στο αυτοκίνητό του και στο κτίριο που στεγάζεται πλέον το κατηχητικό. Η σύζυγος του δεν το γνωρίζει. Αν είχε γίνει κάτι χωρίς τη θέλησή μου θα σας το έλεγα αμέσως. Σε μένα δεν έκανε ποτέ κάτι κακό. Του έστελνα και μου έστελνε μηνύματα με ερωτικό περιεχόμενο. Του έχω στείλει γυμνές μου φωτογραφίες και βίντεο δικά μου αυτός μου έστελνε αντίστοιχα. Τα περισσότερα τα έχω αποθηκευμένα στο κινητό που έχει κατασχεθεί. Μεταξύ των άλλων που συζητούσαμε είχαμε αναφερθεί και σε τρίτα πρόσωπα σαν φαντασίωση χωρίς όμως να έχουμε κάνει ποτέ κάτι…».

Τέλος, η γυναίκα αυτή υποστήριξε μάλιστα στην κατάθεσή της, πως ο κατηγορούμενος αποκλείεται να έχει κάνει κακό στην ανήλικη. «Δεν πιστεύω ότι της έχει κάνει κάποιο κακό σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω ότι έχει ασκήσει βία πάνω της. Ειδικά για το διάστημα που κατηγορείται λόγω των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού, όταν οι εκκλησίες ήταν κλειστές, ενώ είχε περάσει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και ήταν συνεχώς στο σπίτι. Την ημέρα των γενεθλίων του του κάναμε έκπληξη και ήρθε και η καταγγέλλουσα με οικεία πρόσωπα. Αν την είχε βιάσει, δεν θα ερχόταν», ανέφερε η μάρτυρας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

Oi «Ψυχοκόρες»  έρχονται στον At1: Το αίμα τις ενώνει, η μοίρα τις χωρίζει
Media news

Oi «Ψυχοκόρες» έρχονται στον At1: Το αίμα τις ενώνει, η μοίρα τις χωρίζει

«Περιμένω τη στιγμή…»: «Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας του 22χρονου φοιτητή που καταπλακώθηκε από τοίχο σπιτιού στη Λάρισα
Ελλάδα

«Περιμένω τη στιγμή…»: «Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας του 22χρονου φοιτητή που καταπλακώθηκε από τοίχο σπιτιού στη Λάρισα

Αναγνωρίζετε το χαριτωμένο αγοράκι της φωτογραφίας; – Είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός
Uncategorized

Αναγνωρίζετε το χαριτωμένο αγοράκι της φωτογραφίας; – Είναι γνωστός Έλληνας ηθοποιός

Γλυφάδα: Κατέθεσε για το μακελειό η Δέσποινα Καρνέση – «Δεν ξέρω τι προσωπικά μπορεί να είχε ο Αιγύπτιος με την αδερφή μου»
Ελλάδα

Γλυφάδα: Κατέθεσε για το μακελειό η Δέσποινα Καρνέση – «Δεν ξέρω τι προσωπικά μπορεί να είχε ο Αιγύπτιος με την αδερφή μου»

Φρίκη με πατέρα που βίαζε τα ανήλικα κορίτσια του από 9 και 12 ετών αντίστοιχα:  Είπε ότι το κάνει γιατί το πρώτο άγγιγμα πρέπει να είναι από τον μπαμπά…
Zina's Blog

Φρίκη με πατέρα που βίαζε τα ανήλικα κορίτσια του από 9 και 12 ετών αντίστοιχα: Είπε ότι το κάνει γιατί το πρώτο άγγιγμα πρέπει να είναι από τον μπαμπά…

 «Μανούλα μου, είμαι αθώος!»: Η δίκη του 28χρονου Παγκρατίδη που εκτελέστηκε ως «Δράκος του Σέιχ Σου»
Ελλάδα

 «Μανούλα μου, είμαι αθώος!»: Η δίκη του 28χρονου Παγκρατίδη που εκτελέστηκε ως «Δράκος του Σέιχ Σου»

Σασμός:   Αποκαλύψεις, συμμαχίες και συγκρούσεις οδηγούν τις σχέσεις στα άκρα
TV Program

Σασμός:  Αποκαλύψεις, συμμαχίες και συγκρούσεις οδηγούν τις σχέσεις στα άκρα

«Έγραψε»: Το αφεντıκό του ζήτnσε να πάει 5′ νωρiτερα στη δοuλειά & η απάντnσή του κάνει τον γúρο του διαδıκτύου
Κόσμος

«Έγραψε»: Το αφεντıκό του ζήτnσε να πάει 5′ νωρiτερα στη δοuλειά & η απάντnσή του κάνει τον γúρο του διαδıκτύου

zinapost.gr