search-button
cross-out

Εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στο Παίδων «Αγία Σοφία»

Μόνο ανατριχίλα προκαλεί η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης που φέρεται να έγινε μέσα στο νοσοκομείο Παίδων, Αγία Σοφία. «Πρωταγωνιστής» ένας τραυματιοφορέας που καταγγέλθηκε ότι επιχείρησε να βιάσει ένα κοριτσάκι.
Εισαγγελική έρευνα για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στο Παίδων «Αγία Σοφία»

Εισαγγελική έρευνα διατάχθηκε για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία.

Πιο αναλυτικά διατάχθηκε προκαταρκτική εξέταση διατάχθηκε με αφορμή δημοσιεύματα του Τύπου που κάνουν λόγο για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος δύο ανήλικων παιδιών στο Παίδων «Αγία Σοφία» από εργαζόμενο.

Η προϊσταμένη της εισαγγελίας έδωσε εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διερευνηθεί εάν  έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις προσβολής της γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος των ανηλίκων.

Το θέμα αποκαλύφθηκε χθες και είναι σε εξέλιξη έρευνα για τραυματιοφορέα του νοσοκομείου έπειτα από καταγγελία συναδέλφου του για ανάρμοστες πράξεις σεξουαλικού περιεχομένου σε βάρος ανήλικων παιδιών.

Ήδη έχει γίνει Ένορκη Διοικητική Εξέταση στο νοσοκομείο και υπάρχουν σοβαρότατες ενδείξεις για αυτή την ανάρμοστη συμπεριφορά από τον εργαζόμενο στο νοσοκομείο Παίδων.

Ο εργαζόμενος έχει τεθεί σε αναστολή από την περασμένη Πέμπτη, ενώ σήμερα εξετάζεται το θέμα το πειθαρχικό συμβούλιο. Το υπουργείο Υγείας είναι ενήμερο για το θέμα και, όπως τονίζουν, δεν υπάρχει καμία ανοχή σε τέτοια περιστατικά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο συγκεκριμένος φέρεται να επιχείρησε να βιάσει 8χρονο κοριτσάκι.

Ανάρτηση για το θέμα έκανε και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr