search-button
cross-out

Eκατοντάδες ερωτικά γράμματα στέλνουν στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο:Θα ήθελα να έρθω στη φυλακή να σε επισκεφτώ…

Όσα γράφουν γυναίκες στον 34χρονο πιλότο
Eκατοντάδες ερωτικά γράμματα  στέλνουν στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο:Θα ήθελα να έρθω στη φυλακή να σε επισκεφτώ…

Eκατοντάδες είναι τα ερωτικά γράμματα που λαμβάνει από… θαυμάστριές του ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος μέσα στη φυλακή. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού «ΟΚ!» που παρουσίασε η εκπομπή «Πρωινό μας» στον ΣΚΑΪ, ο 34χρονος πιλότος έλαβε μέσα σε μία εβδομάδα 40 επιστολές.

«Είμαι σίγουρη ότι δεν είσαι αυτός που περιγράφουν και δεν σου αξίζει όλο αυτό. Νομίζω ότι κάτι άλλο έχει συμβεί και εσύ δεν το λες για δικούς σου λόγους. Θα ήθελα να έρθω στη φυλακή να σε επισκεφτώ. Θα ήθελα πολύ να μιλήσουμε. Να ξέρεις υπάρχει πολύς κόσμος εκει έξω που σκέφτεται και δεν πιστεύει τα ψέματα που λένε κάθε ημέρα. Έχω μάθει το πόσο καλό παιδί ήσουν και πως όλοι έλεγαν τα καλύτερα για σένα» γράφει σε ερωτική επιστολή που έστειλε μία γυναίκα στον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν Κράουτς.

 Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δεν έγινε αποδεκτή η παραίτηση από την έφεση
Σήμερα ωστόσο υπήρξαν και νομικές εξελίξεις στη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου σε δεύτερο βαθμό για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο, καθώς μετά την ανακοίνωση της παραίτηση των δικηγόρων του, το δικαστήριο έκρινε ότι η παραίτηση δεν μπορεί να γίνει δεκτή σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας.

Με τον τρόπο αυτό, στην ουσία, απέρριψε το αίτημα του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, περί παραίτησής του από τα ένδικα μέσα. Με την εξέλιξη αυτή αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη.

Το δικαστήριο ακόμη αποφασίσε να διορίσει αυτεπαγγέλτως δυο νέους δικηγόρους για το Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Μάλιστα, ο εισαγγελέας ανέφερε πως αν υπάρξουν δυο αρνήσεις από τους αυτεπαγγέλτους διοριζόμενους δικηγόρους τότε η δίκη του 34χρονου πιλότου μπορεί να συνεχιστεί και χωρίς συνηγόρους.

Η πρόταση του εισαγγελέα

Οι εξελίξεις στη δίκη του γυναικοκτόνου δρομολογήθηκαν μετά και την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας, ο οποίος ήταν αυτός που είπε ότι «μετά από την έναρξη της διαδικασίας δεν επιτρέπεται η παραίτηση από την έφεση». Αυτός ήταν, μάλιστα, που πρότεινε να συνεχιστεί η δίκη.

Συγκεκριμένα, είπε πως «το ζήτημα της παραίτησης έχει ένα χρονικό περιθώριο που εξαντλείται στην έναρξη της συζήτησης της υπόθεσης. Μετά από την έναρξη δεν επιτρέπεται η παραίτηση από την έφεση. Αυτό ορίζεται για να μην διακωμωδείται η διαδικασία και να μην γίνονται άσκοπες δικάσιμοι. Ξέρετε καλά νομικά και το ξέρετε όλο αυτό. Άρα η δίκη πρέπει να συνεχιστεί».

reader.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr