search-button
cross-out

Εκλογές 2023: Στην κάλπη με νταούλια, ζουρνάδες και παραδοσιακές στολές στο Ευηνοχώρι – Με…γάιδαρο στο εκλογικό κέντρο στο Ναύπλιο

Τα.. παράξενα της εκλογικής διαδικασίας
Εκλογές 2023: Στην κάλπη με νταούλια, ζουρνάδες και παραδοσιακές στολές στο Ευηνοχώρι – Με…γάιδαρο στο εκλογικό κέντρο στο Ναύπλιο

Το πανηγύρι του Αϊ Γιαννιού στο Ευνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας είναι ένα έθιμο πολλών χρόνων που ξεκινά πριν από την Ελληνική Επανάσταση.

Φέτος συνέπεσε με τις εθνικές εκλογές, με τους αρματωμένους να πηγαίνουν με νταούλια και ζουρνάδες και φορώντας παραδοσιακές στολές να ψηφίσουν. Μάλιστα, ανάμεσα στους χορευτές ήταν και ένας άνδρας ονόματι… Αλέξης Τσίπρας!

Δείτε τις σπάνιες εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Nafpaktianews.gr

Ναύπλιο: Γίνεται viral ο γάιδαρος που μπήκε σε εκλογικό κέντρο

Ο γάιδαρος κέντρισε τα βλέμματα, όπως άλλωστε ήθελε ο ιδιοκτήτης του, για να περάσει το δικό του μήνυμα στις εκλογές. Οι εικόνες από το Ναύπλιο ταξιδεύουν στο διαδίκτυο…

Ο αγρότης Αριστείδης Τσιρίκος από το Ναύπλιο, πήγε την Κυριακή 25 Ιουνίου 2023 και σε αυτές τις εκλογές, στο εκλογικό τμήμα του Ειδικού Γυμνάσιου Λυκείου Αργολίδας στα Λευκάκια για να ψηφίσει, με τον αγαπημένο του γαϊδαράκο.

Ο 50χρονος Αριστείδης Τσιρίκος, διατηρεί μία μικρή φάρμα με άλογα και οικόσιτα ζώα στην περιοχή Λευκάκια, στη δημοτική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων.

Ο ίδιος πιστεύει πως δεν υπάρχει κατάλληλο κόμμα στην Ελλάδα που να τον εκφράζει και έτσι επανέλαβε αυτή την πρωτότυπη διαμαρτυρία, να προσέλθει δηλαδή με τον γάιδαρό του, για να ψηφίσει.

Και στο παρελθόν έχει πράξει το ίδιο πηγαίνοντας στην κάλπη είτε με τα άλογα είτε με το γαϊδούρι του. Δείτε τις εικόνες του argolikeseidhseis.gr…

argolikeseidiseis.gr

nafpaktianews.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr