search-button
cross-out

Εξάρχεια: Το γράμμα που άφησε το ζευγάρι πριν κόψει τις φλέβες του

«Τα κορμιά μας δεν προφέρουν τίποτα πια, αλλά η ψυχή και η φωτιά δεν πεθαίνουν ποτέ. Γι’ αυτό, διαλέξαμε τη λευτεριά. Καλή αντάμωση στους αδικημένους, στους μόνους, στους φευγάτους και στους ασώπαστους. Τα λέμε στην φωτιά».
Εξάρχεια: Το γράμμα που άφησε το ζευγάρι πριν κόψει τις φλέβες του

Με ένα σημείωμα που σοκάρει, όπως αποκαλύπτει το newsit.gr, το ζευγάρι των Εξαρχείων αποφάσισε να αιτιολογήσει τους λόγους που οδήγησαν στη μοιραία αυτή απόφαση, χθες (21.02.2024), αργά το βράδυ, με τον έναν να χαρακώνει τις φλέβες του άλλου για να δώσουν τέλος στη ζωή τους, στο μικρό διαμέρισμα της οδού Κομνηνών, στα Εξάρχεια.

Όμως, την τελευταία στιγμή και αφού η γυναίκα είχε ήδη αρχίσει να «φεύγει», το ένστικτο της επιβίωσης, οδήγησε τον 57 χρόνο να δέσει τα τραύματα του και στη συνέχεια να πληκτρολογήσει τον αριθμό της αστυνομίας και να ενημερώσει για την φρικτή αυτή πράξη, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ελπίς.

Έγκλημα ή αυτοκτονία;

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το σκηνικό του θανάτου στο διαμέρισμα των Εξαρχείων στήθηκε αργά χθες (21.02.2024) το βράδυ, όταν το ζευγάρι πήρε την μοιραία απόφαση. Αφού έγραψαν ένα σημείωμα, στο οποίο αποτυπώνουν τις σκέψεις της στιγμής και εξηγούν γιατί θέλουν να τερματίσουν την ζωή τους, πήραν ένα ξυράφι και ο ένας άρχισε να κόβει τις φλέβες του άλλου. Όπως είπε ο 57χρονος στους αστυνομικούς, ήταν μια απόφαση κοινή, εκείνος έκοψε αρχικά τις φλέβες της συντρόφου του και στη συνέχεια η γυναίκα αιμόφυρτη ξεκίνησε να κόβει τις δικές του. Αδύναμη και βουτηγμένη στο αίμα άρχισε να «σβήνει» και τότε ο 57χρονος προφανώς καθοδηγούμενος από το ένστικτο της επιβίωσης ή μετανιώνοντας τελευταία στιγμή για την πράξη του, πήρε χαρτί και έδεσε τα τραύματα του.

 

Στη συνέχεια πληκτρολόγησε το 100 και ειδοποίησε την αστυνομία να πάει στο σπίτι των Εξαρχείων. Οι αστυνομικοί μπαίνοντας στο διαμέρισμα της οδού Κομνηνών, είδαν τη γυναίκα να κείτεται νεκρή στο σαλόνι του σπιτιού και τον άντρα με δεμένα χέρια. Ο 57χρονος οδηγήθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου γιατροί του παρέσχεσαν τις πρώτες βοήθειες, ενώ η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Οι αξιωματικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών που χειρίζονται την υπόθεση αυτό που ψάχνουν να διαπιστώσουν είναι αν πίσω από τη φρικαλέα υπόθεση στα Εξάρχεια κρύβεται η κοινή απόφαση του ζευγαριού να αυτοκτονήσει ή ο 57χρονος “έστησε” το σκηνικό για να καλύψει μία δολοφονία. Η ιατροδικαστική έκθεση θα ρίξει φως στο μυστήριο καθώς – σύμφωνα με πληροφορίες- αυτό που ψάχνουν να δουν είναι αν η γυναίκα έφερε χτυπήματα στο σώμα της, κάτι που σημαίνει ότι είχε προηγηθεί καβγάς και η κατάσταση έφτασε στα άκρα.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr