search-button
cross-out

Εξέλιξη στην υπόθεση θάνατου της 37χρονης Δέσποινας και του μωρού της-Παραπέπονται σε δίκη 4 άτομα: ” Τους οδήγησαν στο θάνατο με φρικτό τρόπο”, ξεσπά ο σύζυγος της

Έχοντας εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, αναμένω την ημερομηνία της δίκης και την επιβεβαίωση της ενοχής τους, αν και στα μάτια της οικογένειας αλλά και της κοινής γνώμης, η ενοχή τους είναι βέβαιη για το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξαν, να οδηγήσουν την Δέσποινα και το παιδί, στο θάνατο με τέτοιο φρικτό τρόπο.
Εξέλιξη στην υπόθεση θάνατου της 37χρονης  Δέσποινας και του μωρού της-Παραπέπονται σε δίκη 4 άτομα:  ” Τους οδήγησαν στο  θάνατο με  φρικτό τρόπο”, ξεσπά ο σύζυγος της

Σε απευθείας σύνδεση με την Αλεξανδρούπολη,  μίλησε πρόσφατα  στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ένας πατέρας που η φωνή του «ταράζει συνειδήσεις».

Ο Κώστας Μπακαλάκης έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες την 37χρονη έγκυο στον 7ο μήνα σύζυγό του και τον αγέννητο γιό του, μέσα στο νοσοκομείο!

Περιέγραψε  λεπτό προς λεπτό ο ίδιος στην κάμερα της εκπομπής και στη  Ζήνα Κουτσελίνη, την τελευταία συνομιλία που είχε με την Δέσποινά του, στο τηλέφωνο που της είχαν δώσει από το νοσοκομείο προκειμένου να ειδοποιήσει τους γιατρούς αν νιώσει αδιαθεσία!

Συγκλονίζει η αφήγηση του για την  τραγική στιγμή που αντίκρισε νεκρούς την γυναίκα της ζωής του και το γιο του, ενώ μιλάει για το πως διαχειρίζεται την  απώλεια, 8 μήνες μετά, για  το χρέος του να συνεχίσει για εκείνους που έμειναν πίσω, αλλά  και να πάρει τις απαντήσεις που χρειάζεται στη μνήμη της αγαπημένης του. (Δείτε ΕΔΩ)

Σύμφωνα με τις νέες εξελίξεις παραπέμπονται σε δίκη τέσσερα άτομα συνολικά  για το θάνατο της Δέσποινας και του μωρού.

Στον σύζυγο της άτυχης γυναίκας  επιδόθηκε το κλητήριο θέσπισμα του Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης βάση του οποίου κατηγορούνται δυο γυναίκες γιατροί, μια μαία καθώς και μια  νοσηλεύτρια.

Οι κατηγορίες αναφέρουν ότι οι θάνατοι προκλήθηκαν από αμέλεια και ότι το μοιραίο προκλήθηκε από τις πράξεις τους και τις παραλείψεις τους, ενεργώντας αντίθετα από ότι όφειλαν σε πολλά πράγματα, όπως αυτά ένα-ένα αναφέρονται στο κατηγορητήριο.

Επίσης η μαία, κατηγορείται και για πλαστογραφία και παραποίηση εγγράφων, με σκοπό να παραπλανηθούν οι διερευνώντες τις ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

“Στο κλητήριο αυτό, ορίζεται και η ημερομηνία της δίκης, που είναι 6 Οκτωβρίου 2022. Έχοντας εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη, αναμένω την ημερομηνία της δίκης και την επιβεβαίωση της ενοχής τους, αν και στα μάτια της οικογένειας αλλά και της κοινής γνώμης, η ενοχή τους είναι βέβαιη για το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξαν, να οδηγήσουν την Δέσποινα και το παιδί, στο θάνατο με τέτοιο φρικτό τρόπο. Αναμένω την ημερομηνία της δίκης και ελπίζω να μην αναβληθεί και για έναν ακόμα λόγο. Να πάψουν επιτέλους να ασκούν τα καθήκοντά τους οι κατηγορούμενοι, μιας και η διοίκηση του Νοσοκομείου και του Υπουργείου Υγείας, επιτρέπει ακόμα στους επικίνδυνους αυτούς ανθρώπους να λειτουργούν στο χώρο της υγείας και να θέτουν σε κίνδυνο και άλλες έγκυες γυναίκες και μωρά”, δήλωσε στο zinapost o Κώστας Μπακαλάκης που απαιτεί δικαίωση για τη γυναίκα και το παιδί του.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr