search-button
cross-out

Εκτέλεση 39χρονου: Πού στρέφονται οι έρευνες – Ο σπαραγμός των παιδιών του

Οι διωκτικές αρχές φέρεται να έχουν κάποιες υποψίες και, επειδή όλοι γνωρίζουν ότι οι πρώτες ώρες είναι οι κρίσιμες, παλεύουν να αξιοποιήσουν αυτό το πλεονέκτημα του χρόνου- Δείτε φωτογραφίες
Εκτέλεση 39χρονου: Πού στρέφονται οι έρευνες – Ο σπαραγμός των παιδιών του

Και ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτη ένταση για την εξιχνίαση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 39χρονου κτηνοτρόφου Νίκου Μ., στο Πετροκεφάλι Μεσαράς, με όλα τα σενάρια να είναι ανοιχτά πάνω στο τραπέζι σχετικά με το κίνητρο της δολοφονίας, συγκλονίζει ο σπαραγμός των δύο παιδιών του θύματος.

Και τα δύο κοριτσάκια είχαν μεγάλη αδυναμία στον πατέρα τους. Ιδιαίτερα για τη μεγαλύτερη, το πλήγμα είναι ακόμα πιο ισχυρό.
Μάταια συγγενείς και φίλοι προσπαθούν να της δώσουν κουράγιο και δύναμη. «Δεν μπορώ, έχασα το άλλο μου μισό, το στήριγμα μου, δεν μπορώ να το πιστέψω…» έλεγε με λυγμούς. «Αχ πατέρα, πατερούλη μου, πού είσαι;» Ως προς την πορεία των ερευνών, οι Αρχές φέρεται να έχουν κάποιες υποψίες και, επειδή όλοι γνωρίζουν ότι οι πρώτες ώρες είναι οι κρίσιμες, παλεύουν με όλες τις δυνάμεις τους να αξιοποιήσουν αυτό το πλεονέκτημα του χρόνου. Αν δεν δουν «φως» μέσα στο πρώτο 24ωρο, η εξιχνίαση της υπόθεσης θα «τραβήξει» χρονικά.

Φονικό Πετροκεφάλι

Οι οποίες μαρτυρίες και καταθέσεις «ξεσκονίζονται» σε συνάρτηση με το χρόνο, το χώρο και τις συγκυρίες, τυχαίες ή «σκόπιμες». Μέσα σε αυτό το πλαίσιο εξετάζονται και σενάρια που δεν παραπέμπουν στο προφανές και στο παρελθόν του θύματος αλλά ενδέχεται να σχετίζονται με άλλες καταστάσεις. Όπως έχει γράψει το Cretalive, ο τρόπος με τον οποίο εκτελέστηκε ο 39χρονος δείχνει ότι ο δράστης το είχε δουλέψει στο μυαλό του. Ήξερε τις κινήσεις και τις συνήθειες του θύματος, ήξερε ότι τα βράδια καθόταν στην βεράντα του σπιτιού του και του έστησε καρτέρι. Είναι φοβερό ότι τον εκτέλεσε λίγα λεπτά αφ’ότου είχε αποχωρήσει η σύζυγος του 39χρονου από το σπίτι. Είχε φύγει να πάει σε φαρμακείο.
Μαζί του στο στο σπίτι, όπως έχει ήδη γράψει το Cretalive, ήταν η μικρότερη κόρη του θύματος, ηλικίας 7 ετών!

Φονικό Πετροκεφάλι

Φονικό Πετροκεφάλι

Φονικό Πετροκεφάλι

Φονικό Πετροκεφάλι

Πηγή: cretalive.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr