search-button
cross-out

«Εμένα το παιδί μου ό,τι ήταν να το πάθει, το έπαθε…»: Έκκληση από τον πατέρα του 17χρονου Γιώργου, που ελπίζει σε ένα θαύμα

Όπως αναφέρει στο Cretalive, πριν από 7,5 χρόνια στο ίδιο σημείο είχε σκοτωθεί και ο 22χρονος γιος του πρώτου του ξαδέρφου
«Εμένα το παιδί μου ό,τι ήταν να το πάθει, το έπαθε…»: Έκκληση από τον πατέρα του 17χρονου Γιώργου, που ελπίζει σε ένα θαύμα

Το παιδί του, ο 17χρονος Γιώργος, δίνει στη ΜΕΘ του Βενιζελείου Νοσοκομείου τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Υπέστη βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε τροχαίο ως συνοδηγός σε όχημα που εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολόνα φωτισμού, τα  ξημερώματα της Παρασκευής, στην παραλιακή λεωφόρο του Ηρακλείου.

Αυτές τις δύσκολες ώρες, τις πιο εφιαλτικές για έναν γονέα, ο πατέρας του Γιώργου, Κώστας Παρασύρης, απευθύνει μέσω του cretalive δραματική έκκληση στους αρμόδιους για την αποκατάσταση του οδοστρώματος στο επίμαχο σημείο της εκτροπής, υποστηρίζοντας ότι κινδυνεύει να χάσει το παιδί του από κακοτεχνία της ασφάλτου.

«Για το τροχαίο ευθύνεται 100% η κακή κατάσταση της ασφάλτου» υποστηρίζει, περιγράφοντας ότι στο συγκεκριμένο σημείο το οδόστρωμα κάνει ένα βαθούλωμα, κάτι σαν καθίζηση με αποτέλεσμα τα διερχόμενα οχήματα να αποσταθεροποιούνται.

Η έκκληση του δεν αποσκοπεί σε κανενός είδους ανούσιας δημοσιότητας αλλά μόνο, όπως υπογραμμίζει,  να ενεργοποιήσει επιτέλους τα αντανακλαστικά των αρμοδίων για να μην διαλυθούν άλλες ζωές.

Είναι πραγματικά ανατριχιαστικό ότι ανάμεσα σε άλλα δυστυχήματα, σε αυτό το τμήμα της παραλιακής πριν από 7,5 χρόνια έχασε τη ζωή του και ο γιος του πρώτου του ξαδέρφου, ο 22χρονος Χάρης Βαρότσης. Το αδικοχαμένο παλικάρι έσβησε στη ΜΕΘ του Βενιζελείου μετά από πολυήμερη μάχη.

«Εμένα το παιδί μου ό,τι ήταν να το πάθει, το έπαθε. Κάνω έκκληση για να μην πάθουν κακό άλλοι άνθρωποι, άλλα παιδιά. Τι άλλο πρέπει να γίνει για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα; Αν δεν έχουν εκείνοι λεφτά για να το φτιάξουν, να το πούνε σε μένα και εγώ θα πληρώσω το τίμημα για δύο μπετονιέρες. Πόσο τελικά κοστίζει η ανθρώπινη ζωή;»

Ως προς τον Γιώργο, η κατάσταση του είναι εξαιρετικά δύσκολη. Οι γιατροί ήδη τους έχουν ενημερώσει επ’ ακριβώς, ως γονείς όμως ελπίζουν σε ένα θαύμα.

Ο κ. Παρασύρης δεν κρύβει την συγκίνηση και την ευγνωμοσύνη του και την τεράστια συμπαράσταση του κόσμου σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία της οικογένειας.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr