search-button
cross-out

Ενδοοικογενειακή βία στη Λέσβο: Σοκάρει η περιγραφή της συζύγου του πυροσβέστη συζύγου της που την ξυλοκόπησε άγρια

Ο 40χρονος πυροσβέστης που έχει ξανακατηγορηθεί για ενδοοικογενειακή βία, χτυπούσε τη γυναίκα μπροστά στα μάτια του δίχρονου παιδιού τους
Ενδοοικογενειακή βία στη Λέσβο: Σοκάρει η περιγραφή της συζύγου του πυροσβέστη συζύγου της που την ξυλοκόπησε άγρια

Σοκ προκαλεί το νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στη Λέσβο με δράστη έναν 40χρονο πυροσβέστη και θύμα τη συνομήλικη σύντροφό του. Η γυναίκα περιέγραψε τον άγριο ξυλοδαρμό της μέσα σε αυτοκίνητο σε λιμάνι της Λέσβου, την ώρα που στο πίσω κάθισμα βρισκόταν το αγοράκι τους.

Οι εικόνες από το άσχημα χτυπημένο πρόσωπο της Ειρήνης, αποτυπώνουν τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια του βίαιου συντρόφου της, μπροστά στα έντρομα μάτια του μόλις 2 ετών γιου τους. Όπως κατήγγειλε η ίδια στο Star, ένας άνευ λόγου και αιτίας καβγάς κατέληξε για ακόμη μία φορά στον άγριο ξυλοδαρμό της.

«Φώναζα βοήθεια…»

«Ξεκίνησε να με χτυπάει κι εγώ φώναζα βοήθεια. Άνοιξα την πόρτα από το αυτοκίνητο κι εκείνος έτρεχε με το αυτοκίνητο, μ’ ανοιχτή την πόρτα και μου έλεγε «Τώρα θα σε σκοτώσω κι εσένα και το μωρό!»», είπε η γυναίκα.

«Ήρθε μια άλλη γυναίκα και πήρε το παιδί, εμένα τρέχανε αίματα από το πρόσωπό μου κι έτρεχα ξυπόλητη»

Ασχημα χτυπημένη η 40χρονη γυναίκα

«Άνοιξα την πόρτα και φώναζα βοήθεια, γιατί  τα πόδια μου κρεμότανε εν τω μεταξύ και έξω από την πόρτα. Με ζουλούσε στο κεφάλι μου, το είχε βάλει κάτω από το τιμόνι, με χτύπαγε πάνω στο τιμόνι και μου έλεγε θα σκοτώσω, θα σε τελειώσω. Έτρεξε ο ξάδελφός του με τα πόδια, τον τράβηξε έξω από το αμάξι. Ήρθε μια άλλη γυναίκα και πήρε το παιδί, εμένα τρέχανε αίματα από το πρόσωπό μου κι έτρεχα ξυπόλητη. Πήγα σε μια ταβέρνα, πάτησα το κουμπί από το κινητό μου, που είναι έκτακτης ανάγκης», συμπλήρωσε.

Το είχε ξανακάνει ο νταής σύζυγος

Πριν έναν χρόνο, το θύμα είχε υποβάλει μήνυση σε βάρος του φερόμενου δράστη: «Προ έτους είχαμε υποβάλει μήνυση σε βάρος του για σωματική κακοποίηση και προ διετίας πάλι είχε επαναληφθεί ένα συγκεκριμένο περιστατικό, ένας πολύ άγριος ξυλοδαρμός, ενώ ήταν ακόμη έγκυος στο παιδί τους και  ξυλοδαρμός αυτός οδήγησε στον πρόωρο τοκετό της», δήλωσε η δικηγόρος της γυναίκας.

Παρά τις έρευνες της αστυνομίας, ο 40χρονος… κρύβεται, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Εις βάρος του 40χρονου, σύμφωνα με την ΕΡΤ,  εκκρεμεί απόφαση του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Πυροσβεστικής στο οποίο προσήλθε να καταθέσει στις 9 Αυγούστου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ίδιας πηγής, έχει καταγραφεί περιστατικό βίας σε συγγενικά του πρόσωπα πρώτου βαθμού και έχει εθισμό στο ποτό.

in.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Το τραγούδι που γράφτηκε για τον Γιώργο Μαρίνο – Η ιστορία πίσω από τους στίχους της Νίνας Ναχμία
Lifestyle

Το τραγούδι που γράφτηκε για τον Γιώργο Μαρίνο – Η ιστορία πίσω από τους στίχους της Νίνας Ναχμία

Άγιος έρωτας – Ο Μαρκόπουλος συναντά τη μάνα του!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Άγιος έρωτας – Ο Μαρκόπουλος συναντά τη μάνα του!

Βαρύ πένθος στον Πύργο για τον θάνατο του 18χρονου Μάκη
Ελλάδα

Βαρύ πένθος στον Πύργο για τον θάνατο του 18χρονου Μάκη

Θάνατος εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη-Σοκάρει η αναφορά που είχε κάνει: Η μαθήτρια…την ώρα που δίδασκα  με είπε π…, με απείλησε ότι θα με δείρει, με έσπρωξε δυο φορές και…
Videos

Θάνατος εκπαιδευτικού στη Θεσσαλονίκη-Σοκάρει η αναφορά που είχε κάνει: Η μαθήτρια…την ώρα που δίδασκα με είπε π…, με απείλησε ότι θα με δείρει, με έσπρωξε δυο φορές και…

Το “Moments” κάνει πρεμιέρα με πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Καπουτζίδη!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το “Moments” κάνει πρεμιέρα με πρώτο καλεσμένο τον Γιώργο Καπουτζίδη!

Καλαμαριά: Ακατάσχετη αιμορραγία από μαχαιριά στην καρδιά, «έδειξε» η ιατροδικαστική για τον 20χρονο Κλεομένη που δολοφονήθηκε
Ελλάδα

Καλαμαριά: Ακατάσχετη αιμορραγία από μαχαιριά στην καρδιά, «έδειξε» η ιατροδικαστική για τον 20χρονο Κλεομένη που δολοφονήθηκε

Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο:  Είναι ένας χαρακτήρας ισοπεδωτικός. Η ζωή μαζί του είναι το κάτι άλλο…
Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη για Λευτέρη Σουλτάτο: Είναι ένας χαρακτήρας ισοπεδωτικός. Η ζωή μαζί του είναι το κάτι άλλο…

«Σήμερα ο κόσμος μας σκοτείνιασε»: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 18χρονου Μάκη που σκοτώθηκε στον Πύργο
Ελλάδα

«Σήμερα ο κόσμος μας σκοτείνιασε»: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 18χρονου Μάκη που σκοτώθηκε στον Πύργο

zinapost.gr