search-button
cross-out

Ένοχος ο γιατρός για τον θάνατο του 9χρονου Δημήτρη – Συγκλονίζει η μητέρα του

«Θα τα άντεχα όλα για να τιμωρηθεί ο ένοχος που έστειλε στον τάφο το παιδί μου»
Ένοχος ο γιατρός για τον θάνατο του 9χρονου Δημήτρη – Συγκλονίζει η μητέρα του

Έπεσε η αυλαία στη δίκη για τον θάνατο του 9χρονου Δημήτρη Κατσαούνου που έχασε τη ζωή του, από περιτονίτιδα, τον Ιούλιο του 2017.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport.gr, το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας έκρινε ένοχο τον γιατρό που χειρούργησε το μικρό αγόρι. Πρόκειται για γνωστό χειρουργός του Νοσοκομείου Λαμίας που είναι πλέον συνταξιούχος.

Το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου και του επέβαλλε ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή. Η απόφαση για την καταδίκη του γιατρού πάρθηκε κατά πλειοψηφία (2-1).

Η μητέρα του μιλώντας έξω από το δικαστήριο, έκανε λόγο για δικαίωση στη μνήμη του παιδιού της: «Αισθανόμαστε δικαιωμένοι για την ψυχή του παιδιού μας που μαρτύρησε. Θα τα άντεχα όλα για να τιμωρηθεί ο ένοχος που έστειλε στον τάφο το παιδί μου» είπε με τρεμάμενη φωνή.

Aπό πλευράς του, ο συνήγορος της οικογένειας Νίκος Διαλυνάςτόνισε ότι τώρα αρχίζει ο αγώνας για τη δικαίωση της οικογένειας που βιώνει αυτή τη μεγάλη τραγωδία με αξιοπρέπεια.

Υπενθυμίζεται ότι το παιδάκι που τραυματίστηκε στην κοιλιά κάνοντας ποδήλατο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της πόλης και έπειτα από τέσσερις ημέρες στο Παίδων στην Αθήνα, όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr