search-button
cross-out

Ενταση στο Κερατσίνι: Συγγενείς της 8χρονης που σκοτώθηκε επιχείρησαν να γκρεμίσουν την φονική μεταλλική πόρτα

Συγγενείς της 8χρονης που σκοτώθηκε στο Κερατσίνι μαζεύτηκαν στην είσοδο της βιομηχανίας, ζητώντας εξηγήσεις από τους υπευθύνους για το τραγικό ατύχημα.
Ενταση στο Κερατσίνι: Συγγενείς της 8χρονης που σκοτώθηκε επιχείρησαν να γκρεμίσουν την φονική μεταλλική πόρτα

Ένταση επικράτησε το πρωί έξω από το εργοστάσιο όπου βρήκε τραγικό θάνατο ένα οκτάχρονο κοριτσάκι στο Κερατσίνι, την περασμένη εβδομάδα.

Συγγενείς του παιδιού και αρκετά ακόμα άτομα από τον καταυλισμό των Ρομά όπου ζούσε το παιδί μαζεύτηκαν στην είσοδο της βιομηχανίας, ζητώντας εξηγήσεις από τους υπευθύνους για το τραγικό ατύχημα.

Προς στιγμήν η κατάσταση ξέφυγε, όταν ένας από τους συγκεντρωμένους έβαλε όπισθεν στο αυτοκίνητό του και επιχείρησε να γκρεμίσει τη μεταλλική συρρόμενη πόρτα, όπου εγκλωβίστηκε η 8χρονη με συνέπεια να χάσει τη ζωή της.

Επιπλέον, οι συγκεντρωμένοι προπηλάκισαν ορισμένους από τους υπαλλήλους, με συνέπεια οι υπεύθυνοι της επιχείρησης να καλέσουν το λιμενικό και την αστυνομία.

Με την παρέμβαση των αρχών η κατάσταση εξομαλύνθηκε, ενώ προσήχθη στο Α.Τ. Κερατσινίου ο οδηγός του οχήματος που εμβόλισε την πόρτα.

Οι συγγενείς καταγγέλλουν αδιαφορία των υπευθύνων του εργοστασίου, να βοηθήσουν το παιδί
Εν τω μεταξύ αίσθηση προκάλεσε βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή του θανάτου της 8χρονης.

Στα πλάνα φαίνεται η τραγική στιγμή όπου η 8χρονη σφηνώνει στην πόρτα που κλείνει, καθώς δεν προλαβαίνει να απομακρυνθεί εγκαίρως από το σημείο.

Το κορίτσι παρέμεινε εκεί για μία ώρα μέχρι τη στιγμή που η πόρτα ξαναέκλεισε και το εγκλώβισε για δεύτερη φορά, όπως φαίνεται και στο βίντεο, ενώ άνθρωποι περνούν δίπλα απο το παιδί, χωρίς να το βλέπουν, νομίζοντας -όπως λένε- ότι ήταν μία σακούλα.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr