search-button
cross-out

Επίθεση με καυστικό υγρό: Η 25χρονη μίλησε στην ΕΛ.ΑΣ. – Στο μικροσκόπιο βασικός ύποπτος

Εξαιρετικά δύσκολες οι έρευνες για την υπόθεση της επίθεσης με καυστικό υγρό στην 25χρονη - Δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στην περιοχή - Το πανί, το αυτοκίνητο του δράστη και η διαδρομή διαφυγής.
Επίθεση με καυστικό υγρό: Η 25χρονη μίλησε στην ΕΛ.ΑΣ. – Στο μικροσκόπιο βασικός ύποπτος

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχει μπει βασικός ύποπτος για την επίθεση με καυστικό υγρό με θύμα 25χρονη, που διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, στην περιοχή της Κυψέλης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία, πρόκειται για άτομο που ανήκει στο περιβάλλον της 25χρονης και το τελευταίο διάστημα δεν είχε επαφές μαζί της.

Η νεαρή γυναίκα φέρει εγκαύματα στο στόμα και έτσι δεν είναι εύκολο να μιλήσει για αρκετή ώρα στους αστυνομικούς. Φαίνεται, ωστόσο, ότι έχει δώσει ήδη κάποια στοιχεία που έχουν βοηθήσει τις έρευνες.

Η νεαρή γυναίκα μέσα στο σοκ της δεν μπορούσε να φανταστεί ποιος θα μπορούσε να της επιτεθεί. Ακολούθως, όμως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μπόρεσε να δώσει κάποιες πληροφορίες για τη ζωή της που ενδεχομένως να φανούν χρήσιμες για τους αστυνομικούς.

Οι άντρες της Ασφάλειας προσπαθούν να βρουν τα στοιχεία που θα «δέσουν» την υπόθεση και θα μπορέσουν να στοιχειοθετήσουν κατηγορίες. Στην Αστυνομία έδωσε κατάθεση και ο σύντροφος του θύματος, σε μία προσπάθεια να αντληθούν περισσότερα στοιχεία.

Στην επίθεση δεν χρησιμοποιήθηκε βιτριόλι αλλά κάποιο καυστικό υγρό που προκαλεί ηπιότερες βλάβες.

Παράλληλα, έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση, κυρίως για να διαπιστωθούν οι βλάβες που προκάλεσε ο δράστης στο θύμα αλλά και να γίνει μία εκτίμηση για το είδος του καυστικού υγρού (το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιήθηκε κάποιο υγρό παρεμφερές με τη χλωρίνη).

Στον τόπο της επίθεσης δεν εντοπίστηκε το πανί που ήταν ποτισμένο με το καυστικό υγρό. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, το πανί το πήρε μαζί του ο δράστης για να μην αφήσει ίχνη.

Θεωρείται μάλιστα βέβαιο ότι φορούσε γάντια. Το γεγονός ότι δεν εντοπίστηκε το πανί ενδεχομένως να έχει ως αποτέλεσμα να μην υπάρξει απολύτως ακριβής διαπίστωση για το είδος του υγρού που χρησιμοποιήθηκε.

Το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει διότι στην περιοχή όπου έγινε η επίθεση δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας. Το μόνο αξιοποιήσιμο στοιχείο στο αρχικό στάδιο της έρευνας ήταν η κατάθεση του θύματος ότι ο άγνωστος διέφυγε με αυτοκίνητο.

Έτσι, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της ευρύτερης περιοχής, σε μία προσπάθεια να εντοπίσουν κάποιο καρέ από τις πινακίδες κυκλοφορίες του οχήματος του δράστη.

Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο ότι τις προηγούμενες ημέρες παρακολουθούσε την 25χρονη και γνώριζε τις κινήσεις της. Μάλιστα, φαίνεται ότι επέλεξε ένα σημείο στο οποίο δεν υπήρχαν κάμερες αλλά ούτε αυτόπτες μάρτυρες.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr