search-button
cross-out

Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: «Και να ακούγαμε κάτι δεν θα βγαίναμε» λένε κάτοικοι

«Πολλές φορές ακούμε τα βράδια κορίτσια να φωνάζουν γιατί τις δέρνουν»
Επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη: «Και να ακούγαμε κάτι δεν θα βγαίναμε» λένε κάτοικοι

«Και να ακούγαμε κάτι δεν θα βγαίναμε», τονίζουν οι κάτοικοι του οικισμοί «Γεωργίου Παπανδρέου», στο Αττικό Άλσος, αναφορικά με τη σοκαριστική επίθεση με καυστικό υγρό που δέχτηκε μία 25χρονη κοπέλα στην Κυψέλη, που ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος.

«Εμείς δεν είχαμε ακούσει. Κλεινόμαστε στα σπίτι και φοβόμαστε. Και να ακούγαμε κάτι δεν θα βγαίναμε. Έρχονται συχνά κοπέλες με νεαρούς, άλλοι τις δέρνουν, τις κακοποιούν. Κάποιοι βγαίνουν να βοηθήσουν, άλλοι φοβούνται και δεν με βγαίνουν», δήλωσε στο MEGA κάτοικος της περιοχής.

«Είναι συχνά αυτά τα φαινόμενα. Από τύχει δεν απέβησαν μοιραία», πρόσθεσε.

«Πολλές φορές γίνονται τέτοια συμβάντα. Πολλές φορές ακούμε τα βράδια κορίτσια να φωνάζουν γιατί τις δέρνουν», υπογραμμίζει άλλος κάτοικος.

Σημειώνεται ότι η άτυχη κοπέλα μεταφέρθηκε με εγκαύματα στον «Ευαγγελισμό», ενώ δεν διατρέχει κίνδυνο ούτε εκείνη ούτε το έμβρυο.

Το χρονικό
Η νεαρή κατήγγειλε ότι, ενώ περπατούσε στην οδό Ηπείρου, κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής, σταμάτησε ξαφνικά δίπλα της ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο.

Αμέσως μετά βγήκε ένας άγνωστος που την ακινητοποίησε και στη συνέχεια της προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο άνδρας επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

Η 25χρονη υποστήριξε ότι δεν γνωρίζει τον δράστη και πως δεν είχε δεχθεί κάποια απειλή, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι ίδιοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, που διερεύνησαν και αποκάλυψαν τι συνέβη στην επίθεση στην Ιωάννα στην Καλλιθέα με βιτριόλι πριν από ένα χρόνο περίπου, όπως αναφέρει το Mega. Θεωρούν ότι είναι μια ουσία που μοιάζει με τη χλωρίνη δεν είναι δηλαδή ένα καυστικό υγρό όπως αυτά που είχαμε στην επίθεση στην Ιωάννα. Το PH  είναι πολύ χαμηλό οπότε φαίνεται να είναι κάτι που να μοιάζει με χλωρίνη.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr