search-button
cross-out

Επίθεση με καυστικό υγρό: Στο Ηράκλειο σήμερα η «Στεφανία»

Σήμερα αναμένεται να φτάσει στην Κρήτη η «Στεφανία», η οποία φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση με το καυστικό υγρό στο Ηράκλειο.
Επίθεση με καυστικό υγρό: Στο Ηράκλειο σήμερα η «Στεφανία»

Σημειώνεται πως o 36χρονος έχει ισχυριστεί πως τόσο η εν διαστάσει σύζυγός του, όσο και η «Στεφανία» του έστελναν μηνύματα το βράδυ πριν την επίθεση με το καυστικό υγρό σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δικηγόροι του 36χρονου καταθέτουν σήμερα αίτημα για άσκηση συμπληρωματικής ποινικής δίωξης σε βάρος της φίλης της 38χρονης, «αφού, ακόμη και αν δεν ήταν παρούσα την ώρα του εγκλήματος μαζί με τη δράστη, ήταν και αυτή ένα από τα πρόσωπα που παγίδευσαν το θύμα».

Σύμφωνα με δηλώσεις του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια, ο 36χρονος δεχόταν απανωτά τηλεφωνήματα από τις δύο γυναίκες. Οταν πήγε στο ξενοδοχείο βρήκε μόνο την 38χρονη με την οποία συνευρέθη ερωτικά και έφυγε από το ξενοδοχείο. Στη συνέχεια και ενώ βρισκόταν στη δουλειά του, τα επίμονα τηλεφωνήματα συνεχίζονταν από τις δύο γυναίκες. Ο 36χρονος επέστρεψε και ενώ κοιμόταν, δέχθηκε την επίθεση με το καυστικό υγρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti, η 18χρονη Στεφανία, σπουδάζει στο εξωτερικό και αναμένεται να φτάσει σήμερα στο Ηράκλειο, οπότε και θα συναντηθεί με γνωστό δικηγόρο της πόλης.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr