search-button
cross-out

Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Αρχίζει σήμερα η δίκη-Eίδα την Μαρία μέσα στα αίματα…

O 45χρονος πέρσι τον Ιούλιο εισέβαλε στην εφορία οπλισμένος με τσεκούρι και άρχισε να χτυπά στα τυφλά όσους εκείνη την ώρα εργάζονταν στο τμήμα Εισοδήματος
Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Αρχίζει σήμερα η δίκη-Eίδα την Μαρία μέσα στα αίματα…

Στο Mικτό Ορκωτό Δικαστήριο Φλώρινας θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 7 Ιουνίου η δίκη του 45χρονου με το τσεκούρι για την αιματηρή επίθεση στην ΔΟΥ Κοζάνης. Ο 45χρονος πέρσι τον Ιούλιο εισέβαλε στην εφορία οπλισμένος με τσεκούρι και άρχισε να χτυπά στα τυφλά όσους εκείνη την ώρα εργάζονταν στο τμήμα Εισοδήματος.

Αφοπλίστηκε από τον προϊστάμενο του τμήματος και έναν άλλον άνδρα, ακινητοποιήθηκε και τελικά συνελήφθη, ωστόσο είχε προλάβει να τραυματίσει τέσσερις ανθρώπους, ένας εκ των οποίων υπέκυψε στα τραύματά του, ενώ μία υπάλληλος έχασε το μάτι της και οι άλλες δύο τραυματίστηκαν ελαφρύτερα.

Ο υπάλληλος που αφόπλισε τον δράστη

Με αφορμή την εκδίκαση της υπόθεσης μίλησε στο OPEN ο συμβασιούχος καθαριστής που μαζί με τον προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. είχαν καταφέρει να αφοπλίσουν τον δράστη.  Ο συμβασιούχος καθαριστής αυτή τη στιγμή είναι άνεργος καθώς η σύμβασή που είχε με την υπηρεσία καθαριότητας έληξε την 1η Απριλίου και δεν ανανεώθηκε. «Ηταν τρομακτικό. Πανικός… ουρλιαχτά… αίματα. Υπήρχε ένας πανικός. Τι έγινε, ποιος ήταν, ποιους χτύπησε, ένας χαμός», σημείωσε αρχικά στο OPEN ο Παναγιώτης Χαρίσης.

Ο πρώην συμβασιούχος καθαριστής μίλησε αναλυτικά για το πώς έζησε ο ίδιος το αιματηρό περιστατικό: «Εδώ ήμουν, στην εργασία μου εκείνη την ώρα στον 4ο όροφο και άκουσα φωνές, ποδοβολητά. Παράτησα εκείνη την ώρα ό,τι έκανα και έφυγα να κατέβω για να πάω να βοηθήσω», δήλωσε και στη συνέχεια περιέγραψε την ανατριχιαστική σκηνή που αντίκρισε:

«Μόλις κατέβηκα από τις σκάλες συνάντησα τη Μαρία που ήταν μέσα στα αίματα. Μου λέει βοήθα μας, σκοτώνουν! Εκείνη την ώρα δε σκέφτηκα πολλά είπα “Θεέ μου βοήθα με” και μπαίνω μέσα. Χωρίς να ξέρω τι έχει γίνει», υπογράμμισε ο κ. Παρίσης.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr