search-button
cross-out

Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν έχει μείνει αμφιβολία ότι η Ιωάννα ζει από θαύμα»

Να επέλθει κάθαρση με την απόφαση, τονίζει ο συνήγορός της
Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν έχει μείνει αμφιβολία ότι η Ιωάννα ζει από θαύμα»

«Αν όχι αύριο, στην επόμενη δικάσιμο, υποθέτω ότι θα τελειώσει αυτή η δίκη και θα επέλθει η κάθαρση για όλη αυτή την ιστορία», δήλωσε  ο Νίκος Αλεξανδρής, δικηγόρος της Ιωάννας, εν αναμονή της έκδοσης της απόφασης.

«Δεν έχει μείνει σε κάποιον αμφιβολία ότι η Ιωάννα ζει από θαύμα. Θεωρώ ότι οποιαδήποτε άλλη απόφαση πλην της απόφασης ανθρωποκτονίας θα είναι άδικη. Ευελπιστώ ότι το δικαστήριο θα επιβάλλει την ποινή που αρμόζει στην δράστιδα, κυρίως θα δημιουργηθεί νομολογία» δήλωσε ο κ. Αλεξανδρής στην ΕΡΤ.

Σχολιάζοντας την αυριανή μέρα στο δικαστήριο όπου αναμένονται οι αγορεύσεις του εισαγγελέα και των συνηγόρων και η απόφαση του δικαστήριο για το κατηγορητήριο, ο κ. Αλεξανδρής τόνισε πώς παρόμοια υπόθεση -ως προς την έκταση- παγκοσμίως υπήρξε μόνο μια φορά στην Αγγλία. Και εκεί, όπως είπε, αντιμετωπίστηκε ως ανθρωποκτονία.

«Με την απόφαση αυτή που θα βγει θα πρέπει να αποφευχθούν τυχόν μιμητές. Ελπίζω ότι θα αντιμετωπιστεί στη σωστή της διάσταση», επισήμανε ο δικηγόρος.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr