search-button
cross-out

Επίθεση με βιτριόλι: Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η 37χρονη προτείνει ο εισαγγελέας

Η Έφη Κακαράντζουλα ήθελε να εξοντώσει την Ιωάννα Παλιοσπύρου όταν της επιτέθηκε με βιτριόλι, το πρωί της 20ης Μαΐου του 2020, στην Καλλιθέα. Ο εισαγγελέας ήταν καταπέλτης για την 37χρονη κατηγορούμενη και ζήτησε την ενοχή της για απόπειρα ανθρωποκτονίας, με ενδεχόμενο δόλο, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.
Επίθεση με βιτριόλι: Ένοχη για απόπειρα ανθρωποκτονίας η 37χρονη προτείνει ο εισαγγελέας

Κατά την αγόρευση του στη δίκη για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου, ο Χαράλαμπος Μαστραντωνάκης τόνισε: «Τυγχάνει απορριπτέος ο ισχυρισμός της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. Συνάγεται ότι οπωσδήποτε θεώρησε ως πιθανο το θάνατο της παθούσας και το επιδοκίμασε.

Προτείνω να κηρυχθεί ένοχη για τα απόπειρα ανθρωποκτονίας με ενδεχόμενο δόλο και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ζήτησε μια δίκαιη δίκη και μια δεύτερη ευκαιρία. Της δόθηκε δυνατότητα να απολογηθεί στον ανακριτή, να απολογηθεί ενώπιον μας για μια πράξη που έχει τελεσει και έχει ομολογήσει. Δεν έδωσε όμως ποτέ στην Ιωάννα τέτοια δυνατότητα. Την καταδίκασε εφόδου ζωής να ανεβαίνει κάθε μέρα ένα Γολγοθά».

Αισθήματα μίσους
Η τοποθέτηση του εισαγγελέα ήταν “καταπέλτης” από την πρώτη στιγμή. Η κατηγορούμενη, είπε, «ανέπτυξε αισθήματα μίσους για την παθούσα θεωρώντας ότι την κορόιδεψε. Έκτοτε άρχισε να απεργάζεται σχέδιο εξόντωσης με βιτριόλι».

Σημείωσε ότι κομβικό σημείο ήταν η σχέση της 37χρονης με τον 40χρονο Νώντα. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, η Ιωάννα, όταν η Έφη Κακαράντζουλα πίστεψε ότι “κάτι έτρεχε” ανάμεσα σε εκείνη και τον Νώντα, «με αξιοπρέπεια και σεβασμό προσπάθησε να την βοηθήσει (σ.σ. την κατηγορούμενη), να την συμβουλεύσει. Μάλιστα, της έστειλε φωτογραφία και τη συνομιλία της με το Ν.Ο.. Η κατηγορούμενη, που ουδέποτε είχε πάψει να ανησυχεί, έστελνε μηνύματα στην παθούσα για το θέμα. Την ρωτούσε «τι κανείς με αυτόν τον άνθρωπο;». Η Ιωαννα απαντούσε ευγενικά. Ωστόσο, ο Ν. Ο. δεν παραιτήθηκε της προσπάθειας και έστειλε και πάλι μήνυμα στην Ιωάννα».

Παρά τις διαβεβαιώσεις της Ιωάννας, όμως, η 37χρονη «ουδέποτε πείστηκε ότι δεν συμβαίνει κάτι μεταξύ των δυο». Και έτσι, σύμφωνα με τον εισαγγελέα «ανέπτυξε αισθήματα μίσους για την παθούσα θεωρώντας ότι την κορόιδεψε. Έκτοτε άρχισε να απεργάζεται σχέδιο εξόντωσης με βιτριόλι».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr