search-button
cross-out

Eπίθεση με βιτριόλι: Η αντίδραση της 35χρονης όταν έμαθε ότι η συγνώμη της δεν έγινε δεκτή από την Ιωάννα

Για ποιο λόγο επέλεξε να μην απολογηθεί για μήνες;
Eπίθεση με βιτριόλι: Η αντίδραση της 35χρονης όταν έμαθε ότι η συγνώμη της δεν έγινε δεκτή από την  Ιωάννα

«Η υπεράσπιση σε αυτή την υπόθεση εξαρτείτο από το εάν η εντολέας ακολουθούσε την αλήθεια της δικογραφίας. Εφόσον αποφάσισε να ομολογήσει ότι πραγματοποίησε την επίθεση με το καυστικό υγρό και να ζητήσει συγγνώμη, τότε κι εγώ συνεχίζω να παραμένω στην υπεράσπιση», δήλωσε μεταξύ άλλων το βράδυ της Τετάρτης  ο Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη, για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην άτυχη Ιωάννα.

“Είναι βαθιά μου η λύπη και συμπαράσταση ως απλός πολίτης στην κοπέλα που έχει έναν Γολγοθά εγχειρήσεων. Αυτό όμως δεν θα με εμποδίσει στο καθήκον μου. Είναι διαφορετική η λύπη και η θλίψη για τον πόνο της κοπέλας, από την υποχρέωση μου να υπερασπιστώ την πελάτισσά μου.

Η ίδια είχε επιλέξει να μη μιλήσει ενώπιον του ανακριτού πέρσι. Είπε ότι δεν ήταν ψυχολογικά έτοιμη. Η ίδια επέλεξε προ διμήνου να απολογηθεί και να ομολογήσει. Η συγγνώμη της ήταν αναμενόμενο ότι δεν θα γίνει δεκτή, αλλά δεν αντέδρασε”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε όσα είπε

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr