search-button
cross-out

Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα δημοσίευσε τα δώρα που της έστειλαν παιδάκια

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου έχει αρχίσει και πάλι να μοιράζεται πράγματα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Χιλιάδες τα μηνύματα συμπαράστασης που δέχεται.
Επίθεση με βιτριόλι: Η Ιωάννα δημοσίευσε τα δώρα που της έστειλαν παιδάκια

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου ανεβαίνει τον δικό της  Γολγοθά, σχεδόν έναν χρόνο μετά την επίθεση που δέχτηκε με βιτριόλι.

Πριν λίγες ημέρες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου πέρασε για όγδοη φορά το κατώφλι του χειρουργείου και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια φωτογραφία με μέρος του χεριού της και τα σοβαρά εγκαύματα που έχει υποστεί.

Η άτυχη κοπέλα, παραμένει στο νοσοκομείο μέχρι οι γιατροί να κρίνουν ότι μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι της, ενώ δέχεται καθημερινά πολλά μηνύματα από ανθρώπους που της εκφράζουν τη συμπαράστασή τους αλλά και πολλούς που θέλουν να τη στηρίξουν στον αγώνα που δίνει.

Σήμερα μάλιστα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου που έχει αρχίσει και πάλι να μοιράζεται πράγματα με τους διαδικτυακούς της φίλους και να γίνεται πιο εξωστρεφής, θέλησε να μοιραστεί μαζί τους κάποιες ζωγραφιές που ετοίμασαν για εκείνη κάποια παιδάκια δείχνοντάς της με αυτόν τον τρόπο της ειλικρινή τους αγάπη.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr