search-button
cross-out

Επίθεση με βιτριόλι: «Κατόρθωσε να γλιτώσει» – Τι λέει ο ιατροδικαστής που εξέτασε την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Σύμφωνα με τον κ. Σωκράτη Τσαντίρη, το καυστικό υγρό που δέχτηκε θα μπορούσε να επιφέρει τον θάνατο με πολλούς τρόπους
Επίθεση με βιτριόλι: «Κατόρθωσε να γλιτώσει» – Τι λέει ο ιατροδικαστής που εξέτασε την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Για τα τραύματα που έχει υποστεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά την επίθεση που υπέστη με βιτριόλι μίλησε στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV o ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης.

«Το τραύμα της Ιωάννας είναι ενιαίο και καταλαμβάνει μεγάλη περιοχή. Κατά έναν θεαματικό τρόπο κατάφερε και γλίτωσε», σημειώνει ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη γυναίκα.

Όπως είπε, πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα τραύμα που καταλαμβάνει καθολικά την αριστερή πλευρά του προσώπου της, εν μέρει τη δεξιά και κατεβαίνει σε ολόκληρο το σώμα της.

Πώς γλίτωσε τον θάνατο
Σύμφωνα με τον ίδιο, το καυστικό υγρό που δέχτηκε θα μπορούσε να επιφέρει τον θάνατο με πολλούς τρόπους. «Η Ιωάννα θα μπορούσε να το έχει καταπιεί, αφού έφτασε και στα χείλη της. Πρόκειται για μια διαβρωτική ουσία που προκαλεί ζημιές ακόμα και στα μέταλλα. Θα μπορούσε να το εισπνεύσει και να πάθει οξεία αναπνευστική βλάβη.Παράλληλα στην τραχηλική χώρα υπάρχουν κρίσιμα αγγεία που θα μπορούσαν να φέρουν αιμορραγία. Κι όμως βρήκε τις δυνάμεις της, στάθηκε στα πόδια της και έσωσε τη ζωή της», είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr