search-button
cross-out

Επίθεση με βιτριόλι: Σε νέο χειρουργείο υποβάλλεται η 35χρονη Ιωάννα

Νέος ανακριτής στην υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα
Επίθεση με βιτριόλι: Σε νέο χειρουργείο υποβάλλεται η 35χρονη Ιωάννα

Στο όγδοο χειρουργείο αναμένεται να υποβληθεί η 35χρονη Ιωάννα που δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα πριν από περίπου έξι μήνες.

Σύμφωνα με το Star το θύμα αναμένεται να υποβληθεί στην επέμβαση, η οποία δεν ήταν προγραμματισμένη, την Πέμπτη (15/10).

Οι θεράποντες γιατροί στο Θριάσιο Νοσοκομείο, αποφάσισαν ότι η 35χρονη θα πρέπει να πραγματοποιήσει ακόμα ένα χειρουργείο στο πρόσωπο. Αυτή η εξέλιξη φαίνεται πως έχει επιβαρύνει την ψυχολογία της κοπέλας, η οποία μπαινοβγαίνει εδώ και έξι μήνες στα χειρουργεία.

Νέος ανακριτής στην υπόθεση που συγκλόνισε την Ελλάδα
Την ώρα που η άτυχη Ιωάννη κάνει το ένα χειρουργείο μετά το άλλο ώστε να βελτιώσει την εικόνα του προσώπου της, η κατηγορούμενη για την επίθεση με το βιτριόλι δεν έχει απολογηθεί ακόμη.

Μάλιστα, στην υπόθεση έχει μπει άλλος ανακριτής, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται χωρίς καμία καθυστέρηση. Αυτό που απομένει είναι να παραδοθούν και τα εργαστηριακά αποτελέσματα, ώστε να συμπληρωθεί και ο φάκελος της υπόθεσης.

Τότε η κατηγορούμενη για την υπόθεση με το βιτριόλι θα πρέπει να επιλέξει αν θα πάει στη δίκη με ή χωρίς απολογία.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr