search-button
cross-out

Επίθεση με βιτριόλι στο Ηράκλειο: Tι αποφάσισε το θύμα λίγο πριν τη δίκη

Το καυστικό υγρό της επίθεσης στο Ηράκλειο αποδείχθηκε πως ήταν βιτριόλι. Ο Γολγοθάς του τραυματία συνεχίζεται και η αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη έχει ξεκινήσει…
Επίθεση με βιτριόλι στο Ηράκλειο: Tι αποφάσισε το θύμα λίγο πριν τη δίκη

Η επίθεση είχε σημειωθεί το Νοέμβριο του 2022 σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο. Η 38χρονη κατηγορούμενη έριξε βιτριόλι στον 36χρονο που τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. «Του το πέταξα, αυτός έβαλε βέβαια το χέρι του μπροστά, δεν το έφαγε όλο. Ήξερα ότι είναι ένα ήπιο υγρό, που σε καίει» είχε πει τότε η γυναίκα που συνελήφθη. Πλέον η αντίστροφη μέτρηση για τη δίκη έχει ξεκινήσει, αλλά ο τραυματίας όπως τονίζει ο Αλέξης Κούγιας που τον εκπροσωπεί δεν θα δώσει το παρών στο δικαστήριο.

Σε ανακοίνωσή του, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει: «Όπως είναι γνωστό, μαζί με την εκλεκτή συνάδελφο, Αλεξάνδρα Σπανάκη, δικηγόρο του Δ.Σ. Ηρακλείου Κρήτης, έχουμε αναλάβει από την πρώτη ημέρα της απόπειρας ανθρωποκτονίας με ιδιαίτερα επικίνδυνο καυστικό υγρό που του κατέστρεψε το αριστερό του μάτι, το βήμα της υποστηρίξεως της κατηγορίας, κατά της Μ.Σ.

Στο δικαστήριο μετά από ορθές νομικές επιλογές της κας Σπανάκη και εμού, συγκατηγορούμενη για το αδίκημα της απλής συνέργειας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας είναι και η φίλη της δράστιδος με την οποίαν μαζί παγίδεψαν το ανυποψίαστο θύμα, Γ.Μ.

Χθες, το θύμα, Γ.Μ. μας ενημέρωσε ότι για τους κανόνες ηθικής που υπηρετεί ο ίδιος, τόσο στην περιοχή στην οποίαν ανδρώθηκε, όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό του περιβάλλον, του είναι αδιανόητο να παραστεί στο Δικαστήριο και να εκπροσωπηθεί από δικηγόρους στρεφόμενος εναντίον γυναίκας, οποιοδήποτε έγκλημα και να έχει διαπράξει εις βάρος του αυτή και ότι κατόπιν αυτής της επιλογής του, εγκαταλείπει το Δικαστήριο, χωρίς τη δική του παρουσία, να αποφασίσει αυτεπαγγέλτως για τη τύχη των δύο κατηγορουμένων γυναικών».

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr