search-button
cross-out

Επίθεση σε μετανάστες στην Κρήτη: Κλειδώθηκαν στην τουαλέτα για να γλιτώσουν από τους μεθυσμένους νταήδες

Με τα εντάλματα στα χέρια, το απόγευμα της Κυριακής (15/8), αστυνομικοί αναζητούσαν τους επτά νεαρούς Κρητικούς που χτύπησαν και λήστεψαν μετανάστες στον Άγιο Γεώργιο στο Λασίθι. Τα όσα τα θύματα της άγριας επίθεσης, Πακιστανοί εργάτες, είναι πραγματικά συγκλονιστικά, ενώ οι δράστες ακόμα αναζητούνται.
Επίθεση σε μετανάστες στην Κρήτη: Κλειδώθηκαν στην τουαλέτα για να γλιτώσουν από τους μεθυσμένους νταήδες

Στη μία περίπτωση, το ένα θύμα – όπως μεταδίδει το creta24.gr – έτρεξε στην εξωτερική τουαλέτα και κλείδωσε την πόρτα προκειμένου να γλιτώσει από τα χέρια των νταήδων Κρητικών. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η παρέα των επτά έσπασε την πόρτα και άρχισαν να τον χτυπούν χωρίς έλεος. Ένας άλλος στην προσπάθεια του να γλιτώσει πήδηξε από το παράθυρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι. Σε έναν τρίτο αλλοδαπό, σε εκείνον που του «κάρφωσαν» το όπλο στο πρόσωπο για να τους πει που έχει τα χρήματα, σύμφωνα με creta24.gr, το το άτομο που οπλοφορούσε φέρεται να του έλεγε «μην πάρεις όταν φύγω την αστυνομία, γιατί θα έρθω άλλη μέρα και θα σε σκοτώσω».

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, υπάρχει βίντεο που δείχνει τους επτά νεαρούς Κρητικούς, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία, να πίνουν, να ακούν κρητική μουσική, να χτυπούν τα χέρια τους και να πυροβολούν έξω από μαγαζί του χωριού Άγιος Γεώργιος Λασιθίου. Όλα αυτά λίγο πριν από την επίθεση στους Πακιστανούς μετανάστες. Οι νεαροί είχαν πιει σύμφωνα με πληροφορίες έξι (!) μπουκάλια ουίσκι. Στο βίντεο, όπως ανέφεραν αστυνομικές πηγές, έχουν καταγραφεί να σηκώνονται όλοι μαζί, να φεύγουν και να λείπουν για περίπου 20 λεπτά, πριν τελικά επιστρέψουν στο μαγαζί.

Σύμφωνα με το Creta24, αστυνομικοί τονίζουν ότι «γνώριζαν ότι υπήρχε κάμερα, καθώς το καφενείο ανήκει σε συγγενή του ενός εκ των δραστών και ήταν προσεκτικοί». Από το πρώτο σπίτι, αφού χτύπησαν τους αλλοδαπούς ενοίκους, προκάλεσαν φθορές και έσπασαν τα κινητά τους πήραν 700 ευρώ. Στη συνέχεια επέστρεψαν στο καφενείο. Η πρώτη επίθεση αναφέρεται ότι διήρκησε 15 λεπτά. Λίγη ώρα μετά φεύγουν από και πάνε στο δεύτερο σπίτι, όπου και πάλι χτύπησαν τους ανθρώπους που δεν είχαν καταλάβει τι είχε συμβεί λίγο πριν στους συμπατριώτες τους

Αυτό που προκύπτει από την ΕΛ.ΑΣ. – όπως αναφέρει το Creta24 – η παρέα των επτά μεθυσμένων νταήδων πήγε με … διαλείμματα στα σπίτια των Πακιστανών εργατών, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση δέκα μέτρων το ένα από το άλλο. Επίσης εκτιμάται ότι τρεις είχαν όπλο.

Με πληροφορίες από Creta24.gr και cretalive.gr

Πηγή:newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr