search-button
cross-out

Έρευνα για εμπλοκή του βιαστή του Π.Φαλήρου σε ακόμη 4 επιθέσεις – Το… ταξί και η κοκαΐνη

Με… ταξί διέσχισε όλη την Ελλάδα και διέφυγε στην Αλβανία ο 45χρονος – Λέει ότι οι ουσίες έφταιγαν για τις πράξεις του!
Έρευνα για εμπλοκή του βιαστή του Π.Φαλήρου σε ακόμη 4 επιθέσεις – Το… ταξί και η κοκαΐνη

Ο Αλβανός βιαστής του Παλαιού Φαλήρου θα απολογηθεί αύριο Πέμπτη για τις κατηγορίες του βιασμού, της απόπειρας βιασμού και της αρπαγής και μέχρι τότε παραμένει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ.

Την ίδια στιγμή, η αστυνομία διερευνά τυχόν εμπλοκή του Σπαρτάκ σε τέσσερις νέες καταγγελίες σεξουαλικής επίθεσης που έγιναν από γυναίκες, με τη μια εξ αυτών μάλιστα, να υποστηρίζει πως τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες του που έχουν κυκλοφορήσει στα ΜΜΕ.

Επίσημα, οι Αρχές αναμένεται πολύ σύντομα να δημοσιοποιήσουν τα στοιχεία και τη φωτογραφία του 45χρονου, όπως είπε στον ΣΚΑΪ ο Πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, έτσι ώστε να βοηθήσει κι άλλα θύματα, εάν υπάρχουν, να τον αναγνωρίσουν.

Πάντως, εντύπωση προκαλούν τα όσα έχει υποστηρίξει ο Αλβανός στην κατάθεσή του στους αστυνομικούς, καθώς σε ερώτηση για το πώς διέφυγε στην πατρίδα του, απάντησε… με ταξί!

Κατάφερε δηλαδή ανενόχλητος και παρά την τεράστια δημοσιότητα που είχε πάρει η υπόθεσή του, να πάρει ταξί από την Αθήνα, να διασχίσει όλη την ηπειρωτική Ελλάδα και να περάσει τα ελληνοαλβανικά σύνορα από την Κακαβιά. Από εκεί πήγε στον Αυλώνα και κρύφτηκε στο διαμέρισμα της μητέρας του.

Όσο για τον βιασμό της 34χρονης και την απόπειρα βιασμού μιας 24χρονης, ο 45χρονος, σύμφωνα με το Star, φέρεται να κατέθεσε: «Το έκανα υπό την επήρεια ναρκωτικών. Ήθελα να κάνω σεξ. Η πρώτη κοπέλα κόρναρε συνεχώς και φοβήθηκα και έτρεξα. Ήθελα οπωσδήποτε να κάνω σεξ και πέτυχα την άλλη στη στάση».

Σύμφωνα με το Open, ο δράστης ισχυρίστηκε για τη χρήση ουσιών: «Η κοκαΐνη και το αλκοόλ που είχα πάρει λίγο νωρίτερα, ευθύνονται για όσα έγιναν. Δεν είχα συναίσθηση των πράξεών μου, μετά τη χρήση ναρκωτικών. Ό,τι έκανα το έκανα όταν είδα τυχαία αυτές τις δύο γυναίκες στον δρόμο».

Στη συνέχεια φέρεται να είπε ότι αφού βίασε την κοπέλα στη στάση του λεωφορείου, πήγε στο σπίτι του. Κατάλαβε ότι τον ψάχνουν μόλις είδε το τατουάζ του στην τηλεόραση  και τότε αποφάσισε να φύγει στην Αλβανία.

Πηγή:newsbreak.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr