search-button
cross-out

Εθνική τραγωδία στα Τέμπη: Εικόνες καταστροφής από ψηλά…

Ανείπωτη θλίψη
Εθνική τραγωδία στα Τέμπη: Εικόνες καταστροφής από ψηλά…

Οι νέες εικόνες μετά τη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη φωτίζουν ακόμα περισσότερο τις διαστάσεις του δυστυχήματος. Διαλύθηκαν τα πρώτα βαγόνια και μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες σιδερικών…

Τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα το βράδυ της Τρίτης έξω από τα Τέμπη. Επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με εμπορική και βαγόνια τυλίχτηκαν στις φλόγες. Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών, πολλοί οι σοβαρά τραυματισμένοι επιβάτες, εγκαυματίες και ακρωτηριασμένοι.

Ανείπωτη θλίψη, πρωτοφανής καταστροφή, εθνική τραγωδία. Λέξεις που με δυσκολία μπορούν να περιγράψουν όσα εξελίσσονται από αργά τη νύχτα στην είσοδο της Κοιλάδα των Τεμπών – στο ύψος του Ευαγγελισμού – μετά την σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών.

Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα του larissanet.gr, από ψηλά απαθανατίζουν το μέγεθος του αδιανόητου συμβάντος. Ενός δυστυχήματος που έχει γίνει πρώτη είδηση στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου.

cretapost.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr