search-button
cross-out

Έβρος: Πολύνεκρο τροχαίο – Αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό και συγκεκριμένα στον Έβρο, στον κόμβο της Μάκρης προς Κομοτηνή, όταν ένα αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα.
Έβρος: Πολύνεκρο τροχαίο – Αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου (15.4.2023) στον Έβρο όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 10 μετανάστες μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας από τη Μάκρη προς Κομοτηνή.

Όπως ανέφερε δημοσιογράφος της ΕΡΤ, το αυτοκίνητο κινούνταν ανάποδα για περίπου 7 χλμ.

Ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητο με τους μετανάστες έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 45χρονος ο οποίος επέστρεφε από τη δουλειά του.

Από την σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκροί 6, ενώ οι υπόλοιποι  καθώς και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Δυο πυροσβεστικά από την Αλεξανδρούπολη και τις Σάπες συνέδραμαν στον απεγκλωβισμό τους που είναι ιδιαίτερα δύσκολος, αφού από την σφοδρή σύγκρουση δημιουργήθηκε μια άμορφη μάζα.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr