search-button
cross-out

«Έχει άγρια σκυλιά τριγύρω, είπες…» – Η τελευταία επίσκεψη της 50χρονης σε φίλη της και οι φόβοι της

Όπως έγραψε η φίλη της 50χρονης στα social media, φοβόταν τα άγρια σκυλιά που υπήρχαν κοντά στο σπίτι της
«Έχει άγρια σκυλιά τριγύρω, είπες…» – Η τελευταία επίσκεψη της 50χρονης σε φίλη της και οι φόβοι της

Μια φίλη της 50χρονης, την οποία κατασπάραξαν σκυλιά τους σπιτιού της στη Θεσσαλονίκη, μίλησε για τους φόβους που είχε για τα άγρια ζώα.

Όπως έγραψε η φίλη της 50χρονης στα social media, φοβόταν τα άγρια σκυλιά που υπήρχαν κοντά στο σπίτι της. «Γιατί κορίτσι μου; … Μην αφήσεις το σκυλάκι στην αυλή… Πάμε επάνω, μου είπες, την τελευταία φορά που ήρθα σπίτι σου… έχει άγρια σκυλιά τριγύρω… είπες…».Την ίδια ώρα δεκάδες συλλυπητήρια μηνύματα κατακλύζουν τις σελίδες της τοπικής κοινωνίας στα social media, με τους συγχωριανούς και τους συντοπίτες της 50χρονης να μην μπορούν να πιστέψουν ακόμα αυτό που έχει συμβεί, σημειώνει το grtimes.gr.

Ανάμεσά τους ο ιερέας της περιοχής του Ωραιοκάστρου: «Εκφράζουμε την οδύνη μας για τον αδόκητο και ειδεχθή θάνατο της εξέχουσας συμπολίτου μας Ελισάβετ Κουζιώρτη, η οποία στιγμάτισε την τοπική μας κοινωνία με το πολύτροπο και πολυσχεδές φιλανθρωπικό έργο της, ανακουφίζοντας τις ανάγκες συνανθρώπων μας όχι μόνο στα όρια του Δήμου μας, αλλά και εκτός αυτού», αναφέρει ο Νικόλαος Μοναστηρίδης.

Και προσθέτει ο πάτερ: «Ευχόμαστε όπως ο δικαιοκρίτης Κύριός μας να κατατάξει την ψυχή της σε χώρα δικαίων και να δώσει στους οικείους και στενούς της φίλους την παρηγοριά και την ελπίδα της Αναστάσεως, άχρι καιρού. Της κεκοιμημένης αδελφής ημών Ελισάβετ, αιωνία η μνήμη! Καλό Παράδεισο να έχεις!».

Θεσσαλονίκη: Από αυτό το σημείο βγήκαν τα σκυλιά και κατασπάραξαν την 50χρονη

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης από τον ακαριαίο θάνατο της 50χρονης γυναίκας την οποία κατασπάραξαν τρεις σκύλοι, που ξέφυγαν από την επίβλεψη του ιδιοκτήτη τους.

Ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων, οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση του νόμου περί ζώων, ενώ του επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη χθες, γύρω στις 2 μετά το μεσημέρι, στην αυλή του σπιτιού της 50χρονης, όπου η γυναίκα πραγματοποιούσε εργασίες κηπουρικής. Τα τρία μεγαλόσωμα σκυλιά φαίνεται πως βγήκαν από γειτονική οικία και διανύοντας απόσταση πενήντα μέτρων πέρασαν την ανοιχτή αυλόπορτα του σπιτιού της άτυχης γυναίκας και της επιτέθηκαν δαγκώνοντάς την μέχρι θανάτου.

«Έχουν φύγει πολλές φορές και κυνήγησαν πολλές φορές κόσμο – Κωφάλαλος ο ιδιοκτήτης»

Φίλη της αποκάλυψε πώς κατάφεραν τα σκυλιά να φτάσουν στο σπίτι της γυναίκας: «Τα σκυλιά λένε ότι είναι δεσποζόμενα, άγρια κατά ομολογία εδώ των κατοίκων. Ήταν πάνω σε μία στάνη και τα έφερε αυτός εδώ γιατί το σπίτι είναι μόνο του και έμπαιναν μετανάστες και το έκλεβαν, τα είχαν για να προφυλάσσουν το οικόπεδο και το σπίτι και έτσι ξέφυγαν».

Ο πρώην σύζυγός της, μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που τα συγκεκριμένα σκυλιά ξέφευγαν από τον ιδιοκτήτη και κυνηγούσαν κόσμο: «Ξέφυγαν σκυλιά από τον γείτονα, τρία τεράστια, άγρια. Κλάδευε μέσα η πρώην σύζυγος, είμαστε χωρισμένοι, έξω ήταν ο κηπουρός κωφάλαλος είναι ο άνθρωπος. Μπήκαν μέσα, τη φάγανε. Ήρθαν τρία ασθενοφόρα, έκαναν ΚΑΡΠΑ αλλά δεν την έσωσαν. Τα σκυλιά είναι από σπίτι. Έχουν φύγει πολλές φορές και κυνήγησαν πολλές φορές κόσμο, δεν είναι η πρώτη φορά».

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr