search-button
cross-out

«Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω»: Οι τελευταίες λέξεις του 15χρονου πριν βάλει τέλος στη ζωή του

Σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και μία ανεπιθύμητη αλλαγή περιβάλλοντος φαίνεται ότι κρύβονται πίσω από την αυτοκτονία του 16χρονου αγοριού στο Παλαιό Φάληρο.
«Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω»: Οι τελευταίες λέξεις του 15χρονου πριν βάλει τέλος στη ζωή του

Η οικογένεια του παιδιού είχε πρόσφατα μετακομίσει πίσω στην Ελλάδα από την Ελβετία όπου ζούσαν τα προηγούμενα χρόνια, για να αναλάβει ο πατέρας του επιτελικό πόστο σε τράπεζα.

Ο 15χρονος είχε αντιδράσει με την επιστροφή και δυσκολευόταν να προσαρμοστεί στην Ελλάδα. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ψυχολόγος παρακολουθούσε το τελευταίο χρονικό διάστημα το ανήλικο αγόρι.

«Έχω κλειδώσει τις πόρτες και θα αυτοκτονήσω», φέρεται να είπε το μεσημέρι της Κυριακής ο 15χρονος πριν δώσει τέλος στην ζωή του. Λίγα λεπτά πριν τις 14:00, κλείστηκε στο μπάνιο του σπιτιού στο Παλαιό Φάληρο, από όπου κάλεσε το 112, εκφράζοντας την πρόθεσή του να δώσει τέλος στη ζωή του.

Στο τηλεφώνημα, έδωσε τη διεύθυνση του σπιτιού. Άμεσα αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και βρήκαν τον πατέρα του παιδιού σε κατάσταση σοκ έξω από την πόρτα.

Όταν κατάφεραν τελικά να μπουν στο μπάνιο του σπιτιού, βρήκαν αιμόφυρτο τον ανήλικο.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στο κεφάλι.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, ο ανήλικος χρησιμοποίησε ένα εννιάρι πιστόλι που υπήρχε στο σπίτι για να αυτοκτονήσει.

Το συγκεκριμένο όπλο κατείχε νόμιμα ο πατέρας του.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr