search-button
cross-out

Εύα Καϊλή: Πώς συνελήφθη ο σύζυγός της – Το καρτέρι στο γκαράζ του σπιτιού του ζευγαριού

Η κατάσχεση του κινητού του Φραντσέσκο Τζιόρτζι ήταν ζωτικής σημασίας
Εύα Καϊλή: Πώς συνελήφθη ο σύζυγός της – Το καρτέρι στο γκαράζ του σπιτιού του ζευγαριού

Υπό διαρκή παρακολούθηση από τις βελγικές αρχές εδώ και καιρό είχε τεθεί το σπίτι της Εύας Καϊλή και του Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Όταν οι αρχές έλαβαν το «πράσινο φως» για να προχωρήσουν στην σύλληψη του Ιταλού τότε στήθηκε η ειδική επιχείρηση.

Σύμφωνα με την βελγική εφημερίδα Le Soir, άνδρες των ειδικών μονάδων της βελγικής αστυνομίας περίμεναν διακριτικά κρυμμένοι από τα ξημερώματα της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι, σύζυγο της αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, να βγει από το σπίτι στην οδό Wiertz, στην καρδιά της συνοικίας των ομογενών των Βρυξελλών, καθώς η κοινοβουλευτική ασυλία της Εύας Καϊλή δεν επέτρεπε στην αστυνομία να εισέλθει στον χώρο.

Μόλις ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι βγήκε από το γκαράζ του σπιτιού οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν. Μάλιστα, φαίνεται πως η κατάσχεση του κινητού τηλεφώνου του ήταν ζωτικής σημασίας, καθώς δεν πρόλαβε να ενημερώσει κανέναν.

Οι έρευνες για την Εύα Καϊλή και τον σύζυγό της πραγματοποιούνται και στην Αθήνα, καθώς δεσμευμένα είναι πλέον όλα τα περιουσιακά στοιχεία της Εύας Καϊλή και των στενών της συγγενών, των γονιών της, της αδελφής της και του συντρόφου της, μετά από εντολή του επικεφαλής της Αρχής για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, Χαράλαμπου Βουρλιώτη.

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr