search-button
cross-out

Εύη Βατίδου: Απολογείται την Πέμπτη για τον τραυματισμό της 57χρονης – Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενη

O Αλέξης Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Εύης Βατίδου
Εύη Βατίδου: Απολογείται την Πέμπτη για τον τραυματισμό της 57χρονης – Μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενη

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος ασκήθηκε στην Εύη Βατίδου για το άγριο περιστατικό στη Γλυφάδα με τον σοβαρό τραυματισμό της 57χρονης. Συγκεκριμένα, σε βάρος της, ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης τετελεσμένης και σε απόπειρα.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης για το συμβάν στη Γλυφάδα η Εύη Βατίδου παραπέμφθηκε σε ανακριτή και αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη (16.11.23). Μέχρι την απολογία της θα παραμείνει κρατούμενη.

Υπενθυμίζεται ότι η Εύη Βατίδου ακολούθησε και εμβόλισε μοτοσικλέτα, η οποία της έσπασε τον καθρέφτη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία 57χρονη γυναίκα.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Εύης Βατίδου, μιλώντας στο newsit.gr δήλωσε πως ο οδηγός της μοτοσυκλέτας που την πλησίασε, έβγαλε το κράνος και την εξύβρισε με χυδαίες εκφράσεις.

Μετά άρχισε να της χτυπάει το αυτοκίνητο με το κράνος. Σύμφωνα πάντα με τον κ. Κούγια, η Εύη Βατίδου καλούσε την αστυνομία – όπως ο ίδιος αναφέρει υπάρχουν 10 κλήσεις στην αστυνομία – και όταν ο επιβάτης της μηχανής το αντιλήφθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και έφυγε.

Το περιστατικό, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, έγινε πολύ κοντά στο σπίτι της Εύης Βατίδου στην Άνω Γλυφάδα. Σύμφωνα με τον γνωστό δικηγόρο, ο οδηγός οδήγησε την Εύη Βατίδου σε κατσάβραχα στον Υμηττό και η Εύη Βατίδου την ακολούθησε. Σε κάποια στιγμή, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, η μηχανή ανετράπη και έπεσε σε χαντάκι. Ο οδηγός τραυματίστηκε εκεί, υποστηρίζει ο γνωστός δικηγόρος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Εύη Βατίδου δεν χτύπησε ποτέ τη μηχανή. Όπως τονίζει, δεν υπάρχει κανένα σημάδι στη μηχανή.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Lifestyle

Latest

zinapost.gr