search-button
cross-out

Εύβοια: Γυναίκα περιέλουσε με οινόπνευμα 69χρονο και του έβαλε φωτιά

Ο 69χρονος υπέστη εγκαύματα, αρχικά διακομίστηκε στο κέντρο υγείας Μαντουδίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χαλκίδας.
Εύβοια: Γυναίκα περιέλουσε με οινόπνευμα 69χρονο και του έβαλε φωτιά

Ένα παράξενο περιστατικό, με θύμα έναν 69χρονο και δράστιδα μία 33χρονη που του επιτέθηκε με σκοπό να τον κάψει ζωντανό, έχει μπει στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας στην Εύβοια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, μία 33χρονη Ελληνίδα περιέλουσε με οινόπνευμα έναν 69χρονο Έλληνα και του έβαλε φωτιά μέσα στο σπίτι του, πιθανότατα με χρήση αναπτήρα. Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Αχλάδι της βόρειας Εύβοιας στις 2 Ιανουαρίου 2022, ωστόσο, καταγγέλθηκε χθες Πέμπτη στην Αστυνομία.

Ο 69χρονος υπέστη εγκαύματα και αρχικά δεν ανέφερε το περιστατικό στις Αρχές, συνεχίζοντας να παραμένει στο σπίτι του. Μέχρι που η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και μετέβη –με τέσσερις ημέρες καθυστέρηση- στο κέντρο υγείας Μαντουδίου και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Η Αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό μόλις ο άντρας μετέβη στο Κέντρο Υγείας.

Την προανάκριση ανέλαβε το Αστυνομικό Τμήμα Λίμνης Ευβοίας. Οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος της 33χρονης για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών. Ακόμα δεν έχει συλληφθεί γιατί το αδίκημα δεν είναι αυτόφωρο, ωστόσο, έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας, ο οποίος θα κρίνει εάν θα εκδοθεί ή όχι σε βάρος της ένταλμα σύλληψης.

Το κίνητρο της επίθεσης ήταν οι προσωπικές διαφορές που φέρεται να είχε η γυναίκα με τον 69χρονο. Κατά πληροφορίες η δράστις ήταν σύντροφος του θύματος και κάποια στιγμή καυγάδισαν μεταξύ τους.

Η έρευνα συνεχίζεται για πέσει περισσότερο φως στην παράξενη αυτή υπόθεση.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr