search-button
cross-out

Εύβοια: Ξεψύχησε 29χρονη θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη – Τραγικός επίλογος στο τροχαίο δυστύχημα

Το τροχαίο σημειώθηκε πριν από 11 μέρες στην Εύβοια και η άτυχη κοπέλα χαροπάλευε. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ήταν αδύνατον να τα καταφέρει…
Εύβοια: Ξεψύχησε 29χρονη θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη – Τραγικός επίλογος στο τροχαίο δυστύχημα

Έναν ακόμη νέο άνθρωπο θρηνεί η Εύβοια σε τροχαίο δυστύχημα με μηχανή. Η 29χρονη κοπέλα, που είχε τραυματιστεί σοβαρά στο τροχαίο το οποίο είχε γίνει την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου στην εθνική οδό Χαλκίδας – Αιδηψού στο ύψος των Λουτρών Αιδηψού, έχασε το απόγευμα της Κυριακής (26/9) τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Η 29χρονη νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου «Γεννηματάς», όπου και κατέληξε συνέπεια των σοβαρότατων τραυμάτων της από τη σύγκρουση. Η κοπέλα ήταν συνεπιβάτης σε μηχανή που οδηγούσε 20χρονος που συγκρούστηκε με τζιπ, ο οδηγός του οποίου εγκατέλειψε το σημείο και τα δύο παιδιά αιμόφυρτα στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το αυτοκίνητο εντοπίστηκε αργότερα από αστυνομικούς του ΑΤ Ιστιαίας στη Λίμνη Ευβοίας, παρκαρισμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να μη φαίνεται το χτύπημα από τη μηχανή.

Θυμίζουμε ότι στην Αθήνα είχαν διακομιστεί και τα δύο παιδιά με την κατάσταση του 20χρονου οδηγού της μηχανής να χαρακτηρίζεται λιγότερο σοβαρή σε σχέση με της κοπέλας, που δυστυχώς κατέληξε.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr