search-button
cross-out

Φαίη Μπακογιώργου: «Έβαλαν την κόρη μου να πει ψέματα για να γλιτώσουν» λέει ο πατέρας της

«Η κόρη μου λέει ψέματα. Την έβαλαν οι άλλες δύο για να γλιτώσουν» λέει ο πατέρας της αδικοχαμένης Φαίης Μπακογιώργου, που έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας, ενώ αποκαλεί την κατηγορούμενη ως «πρώην» κόρη του. Πρόκειται για την πρώτη αντίδραση του πατέρα μετά την ομολογία της άλλης κόρης του ότι αυτή σκότωσε την αδερφή της στο διαμέρισμα της Κυψέλης.
Φαίη Μπακογιώργου: «Έβαλαν την κόρη μου να πει ψέματα για να γλιτώσουν» λέει ο πατέρας της

«Νιώθω δικαιωμένος. Όλα αυτά που είπε η “πρώην” κόρη μου είναι ψέματα. Απλώς την έβαλαν οι άλλες. Της το φύτεψαν στο μυαλό. Νομίζω οι άλλες την πίεσαν και την έβαλαν να τα πει για να γλιτώσουν όλες δήθεν» αναφέρει ο Νίκος Μπακογιώργος μετά την ομολογία της δολοφονίας της Φαίης στην Κυψέλη.

Ο χαροκαμένος πατέρας, αναφερόμενος στην πρώην γυναίκα του και μητέρα της Φαίης αναφέρει στο newsit.gr: «Η πρώην σύζυγός μου νομίζω έχει 1000% ενεργό ρόλο σε όλο αυτό, και αν έχει γίνει αυτό είναι απάνθρωπη, δεν είναι άνθρωπος.

Σημειώνεται πως για τη δολοφονία της 23χρονης Φαίης, που βρέθηκε νεκρή τον Οκτώβριο του 2021, έχουν προφυλακιστεί η μητέρα, η αδερφή και η σπιτονοικοκυρά της.

newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr