search-button
cross-out

Φαίη Μπακογιώργου-Σοκάρει η αδελφοκτόνος: «Την πάτησα στο λαιμό μέχρι να σταματήσει να αναπνέει, θα το έκανα ξανά»

Μαραθώνιες οι απολογίες για την υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου εγκύου στην Κυψέλη
Φαίη Μπακογιώργου-Σοκάρει η αδελφοκτόνος: «Την πάτησα στο λαιμό μέχρι να σταματήσει να αναπνέει, θα το έκανα ξανά»

Συγκλονίζουν τα όσα κατέθεσε η αδερφή της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου που ομολόγησε την ενοχή της στην υπόθεση δολοφονίας το 2021 στην Κυψέλη.

Η αδερφή της άτυχης κοπέλας ομολόγησε τη δολοφονία της Φαίης, με τη μητέρα της άτυχης γυναίκας και τη σπιτονοικοκυρά να αρνούνται την ενοχή τους.

Η ιατροδικαστική εξέταση και οι δηλώσεις του τεχνικού συμβούλου που όρισε ο πατέρας δείχνουν παραπάνω από έναν εμπλεκόμενους στο έγκλημα.

Η αδερφή της 23χρονης μετά την ομολογία της ζήτησε να εξεταστεί από ψυχίατρο επικαλούμενη ψυχολογικά προβλήματα.

«Είμαι τοξικοεξαρτημένη. Δεν έχω καμία σχέση με τη δολοφονία της κόρης μου», υποστήριξε από την πλευρά της η μητέρα της Φαίης.

Oι Αρχές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Μπορεί να έχουν στα χέρια τους την ομολογία της αδερφής της 23χρονης αλλά ερευνούν τόσο τον ρόλο της μητέρας όσο και της σπιτονοικοκυράς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η μητέρα και η σπιτονοικοκυρά έμαθαν πως η αδελφή της Φαίης πρόκειται να ομολογήσει τη δολοφονία της στο τμήμα.

Η μητέρα της Φαίης στην απολογία της ισχυρίστηκε τα εξής: «Ψάχνω ακόμα να βρω πώς πέθανε η Φαίη. Δεν γνωρίζω πώς. Εγώ ή δούλευα ή πρόσεχα τα παιδιά. Οι κόρες μου τσακώνονταν. Η μικρή έχει νοητική στέρηση. Στις 9/10/21 ετοιμαζόμασταν να πάμε με τα παιδιά βόλτα. Η Φαίη ήταν σε έξαλλη κατάσταση, της είπαμε να έρθει μαζί μας. Η Φαίη σηκώθηκε και έφυγε, τρέχοντας. Η Κ. έτρεξε να την προλάβει και δεν την πρόλαβε. Τελικά δεν πήγαμε. Την επόμενη μέρα, εγώ είχα δουλείες και όταν γύρισα σπίτι συνάντησα την Κ. και την Π. Η Φαίη πολλές φορές έφευγε από το σπίτι αλλά ασυναίσθητα δήλωσα εξαφάνισή εκείνη την ημέρα. Στις 10 Οκτώβρη μου είπαν ότι βρέθηκε νεκρή και έχει γίνει ήδη η ταφή της. Δεν ζήτησα να δω κάτι. Το μόνο που μου είπαν είναι ότι βρέθηκε με ροζ φόρμα και αθλητικά παπούτσια».

Από την δική της πλευρά η σπιτονοικοκυρά της Φαίης στην απολογία της είπε: «Η αδελφή της Φαίης πρώτη φορά μας είπε τι έκανε μέσα στα κρατητήρια μόλις μας συνέλαβαν. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήταν μία αδύναμη οικογένεια. Ρίχνω ευθύνες στον πατέρα της Φαίης».

Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega η Βίκυ Πρωτογεράκη, δικηγόρος των κατηγορουμένων, υποστήριξε τα εξής: «Δεν μπορώ να βρω ποια είναι η αλήθεια και θεωρώ πως δεν μου την έχουν πει όλη. Έμαθα στα κρατητήρια πως ομολόγησε η αδελφή της Φαίης αλλά αυτό έρχεται σε αντίθεση με τις ιατροδικαστικές. Ψάχνω να βρω τι έχει γίνει. Δεν μπορώ να τους πάρω κουβέντα. Υπερασπιζόμουν πολλά χρόνια τη σπιτονοικοκυρά. Είναι πρώτη φορά που αντιμετωπίζω αυτήν τη κατάσταση. Υπερασπίζομαι τρία άτομα και δεν ξέρω ποια είναι αλήθεια».

«Η Φαίη δεν ήταν ένα παιδί που θα πάει να τσακωθεί, να σου ορμήσει. Η Φαίη ήταν ένα ήσυχο παιδί, πολύ ήσυχο. Η αδερφή της ήταν σκληροτράχηλη δηλαδή κάποιες στιγμές πάνω στο Γαλάτσι, τη βουτούσε από το σβέρκο, από τον λαιμό. Παρόλο που είναι μικρότερη. Ζήλια να το πω; Επειδή η μία ήταν παχιά και η άλλη αδύνατη. Εγώ εκεί το έβλεπα», είπε στο Mega φίλος της οικογένειας.

«Η κακομοίρα η Φαίη ούτε της έδινε σημασία. Ήταν πιο επιθετική απέναντι στη Φαίη, πιο τσαμπουκάς» συμπληρώνει.

«Τη σκέπασα με κουβέρτα και τη μετέφερα με το καρότσι του μωρού», είπε η αδελφή της

Ανατριχιάζει η ομολογία της αδελφής της άτυχης Φαίης Μπακογιώργου για τη δολοφονία της, τον Οκτώβριο του 2021.

«Εγώ τη σκότωσα, γιατί τη μισούσα. Εκείνο το βράδυ, η μητέρα μας είχε φύγει για δουλειά και και θα επέστρεφε το πρωί. Ήμουν μόνη στο σπίτι και φρόντιζα τα παιδιά της Φαίης που έλειπε. Στις 21:00 και κάτι, γύρισε στο σπίτι και την είδα να αλλάζει ρούχα για να ξαναβγεί. Τότε μού γύρισε το μάτι.

Άρχισα να της φωνάζω: “Πού πας πάλι; Με έχεις εδώ και κρατάω τα παιδιά σου”. Την πέταξα στον καναπέ και στη συνέχεια, τη βούτηξα και της έριξα μια σπρωξιά. Η Φαίη έπεσε κάτω και άρχισε να ουρλιάζει. Τότε εγώ την πάτησα με το πόδι μου και της είπα: “Μη φωνάζεις μωρή π… Έφτασε η ώρα σου, σε σκοτώνω”.

Έβαλα το πτώμα στο υπνοδωμάτιο και το τύλιξα με την κουβέρτα, Κατά τις 23:30 επέστρεψε η σπιτονοικοκυρά και με ρώτησε: “Πού είναι τα παιδιά;”. Εγώ της απάντησα πως κοιμούνται.

Περίμενα να κοιμηθεί και αυτή και γύρω στις 04:00 έβαλα τη Φαίη στο καρότσι του μωρού και την παράτησα 500 μέτρα από το σπίτι. Μόνη μου τα έκανα όλα, δεν ήταν μπροστά ούτε η μητέρα μου, ούτε η σπιτονοικοκυρά. Τη μισώ, τη μισώ! Και τώρα να μου την έφερναν μπροστά μου, το ίδιο θα έκανα», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομολογία της, σύμφωνα με το MEGA.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr