search-button
cross-out

Φλώρινα: Ο ιατροδικαστής επιβεβαιώνει την σεξουαλική κακοποίηση της 12ρονης από τον πατέρα της

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η τοπική κοινωνία στο Αμύνταιο, στη Φλώρινα την υπόθεση βιασμού μιας 12χρονης, η οποία ισχυρίζεται ότι έπεσε θύμα του ίδιου της του πατέρα.
Φλώρινα: Ο ιατροδικαστής επιβεβαιώνει την σεξουαλική κακοποίηση της 12ρονης από τον πατέρα της

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης που πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη επιβεβαιώνει τη σεξουαλική κακοποίηση της ανήλικης μαθήτριας από τον πατέρας της.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση άρχισε να αποκαλύπτεται όταν εκπαιδευτικοί του σχολείου στο Αμύνταιο Φλώρινας παρατήρησαν αλλαγές στην συμπεριφορά της ανήλικης.

Ο πατέρας της 12χρονης φέρεται να αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει και πλέον νοσηλεύεται φρουρούμενος και εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο της Φλώρινας.

Στο μεταξύ, αναμένονται τα αποτελέσματα DNA των εξετάσεων στη 12χρονη μαθήτρια προκειμένου να διασταυρωθεί αν ανήκει στον 35χρονο πατέρα της, προκειμένου να ακολουθήσουν οι νόμιμες διαδικασίες. Σημειώνεται ότι ερευνάται το αν οι φερόμενες πράξεις γίνονταν κατ΄εξακολούθηση.

Η 12χρονη ,έχει απομακρυνθεί από το οικογενειακό της περιβάλλον και φιλοξενείται σε δομή πρόνοιας, ενώ παρακολουθείται και από παιδοψυχολόγο.

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr