search-button
cross-out

Φολέγανδρος: Μαρτυρίες για συνεχή περιορισμό της άτυχης Γαρυφαλλιάς

Φολέγανδρος: Μαρτυρίες για συνεχή περιορισμό της άτυχης Γαρυφαλλιάς
Φολέγανδρος: Μαρτυρίες για συνεχή περιορισμό της άτυχης Γαρυφαλλιάς

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, από τον 30χρονο σύντροφό της, κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Φολέγανδρο.

Το κορίτσι που έχασε αναίτια την ζωή του, σύμφωνα με τις μαρτυρίες κατασκηνωτών σε ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Σκάι, στο ελεύθερο κάμπινγκ του Αγίου Νικολάου στην Φολέγανδρο αλλά και των ιδιοκτητών εστιατορίου στην παραλία της περιοχής, βρισκόταν σε καθεστώς περιορισμού.

Το ζευγάρι βρισκόταν στο νησί τρεις ημέρες και πραγματοποιούσε λιγοστές εμφανίσεις στην παραλία.

Όπως μετέδωσε ο Σκάι μοναδικές τους επισκέψεις στο εστιατόριο ήταν το πρωί, για να προμηθευτούν καφέδες, τους οποίους και έπιναν σε συγκεκριμένο σημείο, και το βράδυ για να πάρουν μπίρες, περνώντας έτσι τον περισσότερο τους χρόνους στην σκηνή.

Το γεγονός αυτό ειδικά φαίνεται πως είχε κάνει εντύπωση στους περισσότερους κατασκηνωτές, οι οποίοι παρατηρούσαν πως το ζευγάρι παρέμενε εντός σκηνής ακόμη και το μεσημέρι παρά τις υψηλές θερμοκρασίες.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr