search-button
cross-out

Φολέγανδρος: Ομολόγησε ο 30χρονος – Έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά και έσπρωξε την 26χρονη στη θάλασσα

Σε βάρος του 30χρονου που ομολόγησε το έγκλημα στην Φολέγανδρο σχηματίζεται δικογραφία.
Φολέγανδρος: Ομολόγησε ο 30χρονος – Έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά και έσπρωξε την 26χρονη στη θάλασσα

Λύθηκε το μυστήριο με τον θάνατο της 26χρονης Γαρυφαλιάς στην Φολέγανδρο. Τα ξημερώματα, ο 30χρονος σύντροφός της ομολόγησε και συνελήφθη.

Όπως είπε στις Αρχές, οι δυο τους τσακώνονταν τις τελευταίες ημέρες. Το ίδιο έγινε και το μοιραίο μεσημέρι της Παρασκευής ενώ βρίσκονταν εν κινήσει στο αυτοκίνητο. Εκείνος έβγαλε εκτός δρόμου το όχημα και το έριξε στην βραχώδη πλαγιά 30 μέτρα, ενώ σε άλλα τόσα θα έπεφταν στην θάλασσα.

Φολέγανδρος: Ομολόγησε ο 30χρονος - Έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά και έσπρωξε την 26χρονη στη θάλασσα

Η κοπέλα βγήκε έξω, την ακολούθησε και την έσπρωξε στη θάλασσα. Χτύπησε σε κάποια βράχια και κατέληξε στη θάλασσα. Υποστήριξε ότι βούτηξε και αυτός στην θάλασσα για να την βοηθήσει αλλά όταν την βρήκε αναίσθητη σηκώθηκε και έφυγε.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον εντοπισμό της άτυχης γυναίκας στην περιοχή Λυγαριά, η αστυνομία αναζητούσε επί ώρες τον 30χρονο. Τελικά τον εντόπισε χθες βράδυ σε κατάσταση σοκ και χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει με το περιβάλλον, εκεί όπου κείτονταν νεκρή η Γαρυφαλιά. Τον άνδρα είδε κάτοικος του νησιού που ειδοποίησε την ΕΛΑΣ, ενώ μάρτυρες λένε πως ο κατηγορούμενος -πλέον- απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Μάλιστα, ο ίδιος φέρεται να είπε αρχικά στους αστυνομικούς ότι “μαλώσαμε…χάλασε η φάση”, ενώ όσα έλεγε ήταν ακατάληπτα. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του OPEN, ο νεαρός άνδρας επαναλάμβανε συνέχεια τη φράση “ήταν η κακιά η ώρα”.

30ΧΡΟΝΟΣ

Το χρονικό της υπόθεσης

Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε με το μαγιό της στη θάλασσα, τα ρούχα της ήταν στην παραλία, ενώ σε κοντινή απόσταση βρισκόταν ένα μαύρο τσαντάκι, το οποίο περιείχε την ταυτότητα του 30χρονου φίλου της.

Το ζευγάρι είχε φθάσει στο νησί την περασμένη Τρίτη και έκανε ελεύθερο κάμπινγκ σε διάφορα σημεία του νησιού.

26χρονη - Φολέγανδρος

Το αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 30χρονου δεν ήταν παρκαρισμένο, αλλά είχε πέσει μέσα σε ένα μικρό χαντάκι, το οποίο αν δεν ανέκοπτε την πορεία του, το όχημα θα είχε καταλήξει στην θάλασσα, επισημαίνουν στελέχη των αστυνομικών και λιμενικών αρχών.

Η σορός της 26χρονης έχει μεταφερθεί στην Αθήνα για την νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου ο ιατροδικαστής να αποφανθεί για τα αίτια θανάτου.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr