search-button
cross-out

Φολέγανδρος: Προφυλακιστέος ο 30χρονος για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Ο ανακριτής αποφάσισε την προφυλάκιση του 30χρονου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλιάς στην Φολέγανδρο. Παράλληλα διέταξε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
Φολέγανδρος: Προφυλακιστέος ο 30χρονος για τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς

Ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς λίγο πριν τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης βγήκε από το νοσοκομείο Νάξου και οδηγήθηκε στον Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Ο άνδρας είχε νιώσει αδιαθεσία την Τετάρτη και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Ο κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία παρέδωσε στον δικαστικό λειτουργό υπόμνημα με τις θέσεις του.

Παρά τις προσπάθειες της υπεράσπισής του για να πείσουν ότι ο 30χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας, οι αρχές δεν πείσθηκαν, κρίνοντας ότι ο δράστης ξυλοκόπησε και σκότωσε το θύμα με πρόθεση.

Αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία ενώπιον του ανακριτή, ο 30χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και κατόπιν οι δύο λειτουργοί αποφάσισαν την προφυλάκισή του. Ο 30χρονος θα μεταφερθεί άμεσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η αρρώστια του είναι δεδομένη», λέει ο δικηγόρος του
Ο δικηγόρος του 30χρονου κ. Βλάχος δήλωσε μεταξύ των άλλων: «Ο 30χρονος ομολόγησε την πράξη του και δήλωσε συντετριμμένος για το κακό που προκάλεσε στο θύμα και την οδύνη που έφερε στην οικογένειά της. Η αρρώστια του είναι δεδομένη και διαγνωσμένη από το 2015 και αν επηρέασε την κρίση του αυτό θα αποδειχθεί από τη Δικαιοσύνη. Η διακοπή της θεραπείας φέρνει όξυνση της πάθησης, φέρνει επεισόδια που μπορεί να είναι τραγικά και για τρίτους. Ο ίδιος έχει θολή αντίληψη και εφόσον εγκλειστεί στην ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού, να ξεκινήσει η παρακολούθηση του και να μπορέσει να ανασκευάσει στην μνήμη του το περιστατικό. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει δοθεί στην ανάκριση. Υπάρχει μόνο η έκθεση που αναφέρει τα ευρήματα και τις εξωτερικές κακώσεις».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr