search-button
cross-out

«Φώναζα, γιατί μου βίασες το παιδί και με ειρωνευόταν» – Πώς ο 50χρονος περιγράφει το φονικό στον Βόλο

Ελεύθερος προσωρινά ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του - «Τον έβαζα σπίτι μου, τον βοηθούσα οικονομικά και μου κατέστρεψε το παιδί και τη ζωή μας»
«Φώναζα, γιατί μου βίασες το παιδί και με ειρωνευόταν» – Πώς ο 50χρονος περιγράφει το φονικό στον Βόλο

«Φώναζα, γιατί μου βίασες το παιδί και με ειρωνευόταν. Τον έβαζα σπίτι μου, τον βοηθούσα οικονομικά και μου κατέστρεψε το παιδί και τη ζωή μας». Με αυτά τα λόγια ο 50χρονος που σκότωσε τον κουνιάδο του και βιαστή της 18χρονης σήμερα κόρης του, σκιαγράφησε χθες στην κατάθεσή του τον χαρακτήρα του θύματός του. Ο 50χρονος που αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, «λύγισε» χθες μόνο στο γραφείο της Εισαγγελέα και περιέγραψε όλο τον «εφιάλτη» που ξεκίνησε στις 7 Ιανουαρίου, όταν πληροφορήθηκε από τη σπιτονοικυρά της κόρης του ότι δεν είχαν πληρωθεί τα ενοίκια του διαμερίσματος στην πόλη που σπουδάζει.

Η κόρη του βρισκόταν στο σπίτι της αδελφής της στον Βόλο και όταν σαν πατέρας ζήτησε εξηγήσεις δεν πήρε απαντήσεις. Τηλεφωνικά δεν μπορούσε να συνεννοηθεί και πήγε σπίτι να συναντήσει τις δύο κόρες του.

Στη συζήτηση μεταξύ πατέρα και κόρης αποκαλύφθηκε από την 18χρονη ότι τα χρήματα της είχε αποσπάσει πρόσωπο, που στο παρελθόν την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και την είχε βιάσει και τώρα την απειλούσε ότι αν δεν του έδινε χρήματα θα αποκάλυπτε στην οικογένεια και σε όλο τον κόσμο φωτογραφίες που είχε στην κατοχή του και απεικόνιζαν αυτόν και την νεαρή γυμνούς.
Χωρίς η 18χρονη να του έχει αποκαλύψει το πρόσωπο που την βίαζε και την εκβίαζε ο 50χρονος συμπαραστάθηκε στην κόρη του και στάθηκε στο πλευρό της. Δεν σκέφθηκε ούτε για μια στιγμή το κλειστό κοινωνικό περιβάλλον που ζούσαν και της ζήτησε να κατατεθεί μήνυση, ενώ της ζήτησε να πάνε σε ψυχολόγο.

Έχασε το έδαφος κάτω από τα πόδια του και κατηγορούσε τον εαυτό του για το γεγονός ότι δεν είχε αντιληφθεί όσα είχαν συμβεί και όσα βίωνε το παιδί του τόσα χρόνια. Του έγινε έμμονη ιδέα να μάθει ποιος ήταν αυτός που είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και βιάσει την κόρη του, σύμφωνα με τις αναφορές του στους δικαστικούς λειτουργούς.

Το πρωί της περασμένης Τρίτης η 18χρονη αποκάλυψε τελικά την ταυτότητα του βιαστή της. «Τον στήριζα, τον βοηθούσα οικονομικά, τον έβαζα σπίτι μου και μου βίαζε το παιδί. Στην βαριά ψυχική μου κατάσταση προστέθηκε και το αίσθημα της προδοσίας». Μην μπορώντας να διαχειριστεί όσα συνέβαιναν έφυγε από τον Βόλο, για να επιστρέψει στην Αργαλαστή. Εκεί, δεν μπορούσε να ησυχάσει και ήθελε να ζητήσει εξηγήσεις από τον κουνιάδο του. Γνωρίζοντας το βίαιο παρελθόν του πήρε μαζί του και την καραμπίνα που κατέχει νόμιμα, όπως φέρεται να είπε. Δεν τηλεφώνησε ο ίδιος στον 33χρονο επειδή δεν είχαν πολλές επαφές, αλλά έβαλε την σύζυγό του να καλέσει τον αδελφό της και να του ζητήσει να του παράσχει βοήθεια, ώστε να αλλάξει το λάστιχο του αυτοκινήτου που έσκασε, κοντά στην είσοδο του Βόλου.

Ο 33χρονος στάθμευσε το αυτοκίνητο του στην απέναντι πλευρά του δρόμου, τον διέσχισε και κινήθηκε προς τον 50χρονο που βρισκόταν στην αντίθετη πλευρά του δρόμου. «Γιατί μου βίασες και μου κατέστρεψες το κορίτσι», του φώναξε ο 50χρονος όταν τον είδε.

Εκείνος παρά το γεγονός ότι είδε προφανώς το όπλο που κρατούσε ο κουνιάδος του, όχι μόνο δεν έδωσε κάποια εξήγηση αλλά αντίθετα χαμογέλασε ειρωνικά και τρέχοντας αλλάζοντας διαρκώς κατευθύνσεις, προσπάθησε να του επιτεθεί και να του αποσπάσει το όπλο, σύμφωνα πάντα με όσα φέρεται να κατέθεσε.

Πώς περιγράφει το φονικό

Για να αμυνθεί ο 50χρονος χτύπησε με την κάννη του όπλου στο κεφάλι και το στήθος τον 33χρονο και εκείνος έπεσε κάτω. Όμως σηκώθηκε όρθιος και του επιτέθηκε ξανά. Τότε πλέον ήλθανε σε συμπλοκή. Ο 33χρονος -σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο δράστης που υποστήριξε πως το όπλο εκπυρσοκρότησε- προσπάθησε να του αποσπάσει την καραμπίνα και τότε πλέον φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια της συμπλοκής πατήθηκε η σκανδάλη και χτυπήθηκε θανάσιμα.

Επέστρεψε στο Βόλο, πήγε στο σπίτι της κόρης του χωρίς να αποκαλύψει τι είχε συμβεί και από εκεί πήγε στο γραφείο του δικηγόρου του, και τηλεφώνησα στην αστυνομία για να αποκαλύψει τα συμβάντα. Μετά παραδόθηκε…

Πηγή: gegonota.news

protothema.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

News

Latest

Οδύνη και λευκά τριαντάφυλλα στην κηδεία του 24χρονου Σωτήρη που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα, συντετριμμένη η μητέρα του
Ελλάδα

Οδύνη και λευκά τριαντάφυλλα στην κηδεία του 24χρονου Σωτήρη που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Λούτσα, συντετριμμένη η μητέρα του

Κακοκαιρία Byron: Γατί δημιουργούνται «σιντριβάνια» στα φρεάτια έπειτα από έντονη βροχόπτωση – Η ανάρτηση Κολυδά
Καιρός

Κακοκαιρία Byron: Γατί δημιουργούνται «σιντριβάνια» στα φρεάτια έπειτα από έντονη βροχόπτωση – Η ανάρτηση Κολυδά

Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 σε Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Φθιώτιδα
Καιρός

Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 σε Λάρισα, Τρίκαλα, Καρδίτσα και Φθιώτιδα

Κακοκαιρία Byron: Μηνύματα 112 σε Καρδίτσα και Φθιώτιδα – Πλημμύρισε η Μάνδρα, δρόμοι ποτάμια στην Αττική
Καιρός

Κακοκαιρία Byron: Μηνύματα 112 σε Καρδίτσα και Φθιώτιδα – Πλημμύρισε η Μάνδρα, δρόμοι ποτάμια στην Αττική

25 μήνες φυλακή σε 40χρονο κρατούμενο στον Βόλο που… δάγκωσε αστυνομικό
Ελλάδα

25 μήνες φυλακή σε 40χρονο κρατούμενο στον Βόλο που… δάγκωσε αστυνομικό

Κωνσταντίνος Αργυρός:  Τι λέει για τον έρωτά του με την Αλεξάνδρα Νίκα, τον γάμο και τον ερχομό του γιου τους, που άλλαξε τη ζωή του;
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κωνσταντίνος Αργυρός: Τι λέει για τον έρωτά του με την Αλεξάνδρα Νίκα, τον γάμο και τον ερχομό του γιου τους, που άλλαξε τη ζωή του;

Κανονικά θα κυκλοφορήσουν αύριο Παρασκευή τα ταξί – Αναστέλλεται η απεργία εξαιτίας της κακοκαιρίας Byron
Ελλάδα

Κανονικά θα κυκλοφορήσουν αύριο Παρασκευή τα ταξί – Αναστέλλεται η απεργία εξαιτίας της κακοκαιρίας Byron

“Να μ’ αγαπάς” – Μιχαήλ Ταμπακάκης: “Δεν μου αρέσουν τα happy end. Θα ήθελα να γίνει η ανατροπή και ο Ορφέας να είναι με την Άννα”
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

“Να μ’ αγαπάς” – Μιχαήλ Ταμπακάκης: “Δεν μου αρέσουν τα happy end. Θα ήθελα να γίνει η ανατροπή και ο Ορφέας να είναι με την Άννα”

zinapost.gr