search-button
cross-out

Φονικό στη Μακρινίτσα: Νέες μαρτυρίες – Το ιστορικό βίας & ψυχολογικών προβλημάτων του δράστη – Τους είχε ξαναχτυπήσει

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία στη Μακρινίτσα - Πώς ο 31χρονος σκότωσε την 28χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδελφό της.
Φονικό στη Μακρινίτσα: Νέες μαρτυρίες – Το ιστορικό βίας & ψυχολογικών προβλημάτων του δράστη – Τους είχε ξαναχτυπήσει

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Βόλου από την οικογενειακή τραγωδία στο χωριό Μακρινίτσα, όπου ένας 31χρονος μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 28χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και τον 30χρονο αδελφό της.

Όπως αποκαλύπτουν στενοί φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού, τα προβλήματα στο γάμο τους άρχισαν να εμφανίζονται από την πρώτη στιγμή και εντάθηκαν με τον ερχομό του δίχρονου παιδιού τους στον κόσμο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 31χρονος συμπεριφέρθηκε βίαια στη σύζυγό του και στην οικογένειά της. Μάλιστα, την περασμένη Πέμπτη, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, μετέβη στο πατρικό σπίτι της κοπέλας στη Μακρινίτσα και έστησε καβγά, χτυπώντας μάλιστα την άτυχη κοπέλα και τους γονείς της. Για τον λόγο αυτό, σήμερα, η 28χρονη θα ζητούσε τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων.

Σημειώνεται ότι, ο 31χρονος δράστης είχε διαγνωστεί πρόσφατα με ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο δεν είχε διαταχθεί ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Φονικό στη Μακρινίτσα: Νέες μαρτυρίες - Το ιστορικό βίας & ψυχολογικών προβλημάτων του δράστη - Τους είχε ξαναχτυπήσειΗ 28χρονη με τον 31χρονο και στα δεξιά ο 30χρονος αδελφός της

“Έφυγαν δύο εξαιρετικά παιδιά άδικα”

Στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA” μίλησε μία κάτοικος Μακρινίτσας, η οποία γνώριζε τα δύο νέα παιδιά που δολοφονήθηκαν.

Έφυγαν δύο εξαιρετικά παιδιά άδικα. Λεπτομέρειες δεν ξέρω. Αυτό που έμαθα από τους συγχωριανούς μου είναι ότι ο πρώην σύζυγος της κοπέλας μπήκε μαινόμενος στο σπίτι τους, πήγε ο αδερφός να υπερασπιστεί την κοπέλα, και έκανε ό,τι έκανε ο δράστης. Ο αδερφός της κοπέλας πέθανε ακαριαία. Ήταν και οι δύο εξαιρετικοί άνθρωποι. Τον δράστη τον έχω δει μόνο μια φορά από μακριά. Είχε απειλήσει πολλές φορές, για αυτό οι γονείς και ο αδερφός της κοπέλας την πρόσεχαν συνεχώς, δεν την άφηναν μόνη της”, είπε.

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤα δύο θύματα

“Ήταν πολύ νέο ζευγάρι, ήταν 2-3 χρόνια μαζί, και είχαν χωρίσει πρόσφατα. Και τη μητέρα των παιδιών τραυμάτισε ο δράστης, τη μαχαίρωσε στο πρόσωπο. Δεν γνωρίζω που ήταν εκείνη την ώρα το παιδάκι. Δεν ήθελε να χωρίσει αυτός με τη σύζυγό του. Αλλά εμείς ξέραμε ότι υπήρχε καθημερινά ένταση στο σπίτι και λογικό ήταν και ο γάμος κάποια στιγμή να λυθεί”, πρόσθεσε.

μακρινιτσα φονικοΗ 28χρονη με τον 31χρονο

Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό στη Μακρινίτσα

Η οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο πατρικό σπίτι της άτυχης 28χρονης στη Μακρινίτσα, όπου βρισκόταν με τη μητέρα της.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δράστης έφτασε στο σπίτι της οικογένειας, έσπασε το τζάμι και μπήκε μέσα και -αφού επιτέθηκε αρχικά στην πεθερά του- μαχαίρωσε τη σύζυγό του. Την ώρα εκείνη, η μητέρα του θύματος τηλεφώνησε στον γιο της για να μεταβεί στο σπίτι από τη δική του κατοικία στη γειτονική Πορταριά.

Ο 30χρονος έσπευσε για να βοηθήσει την οικογένειά του και φτάνοντας στο σπίτι πήρε ένα ξύλο για να αντιμετωπίσει τον δράστη. Ανοίγοντας όμως την πόρτα του σπιτιού για να εισέλθει, ο δράστης τού είχε στήσει καρτέρι θανάτου πίσω από την πόρτα, αφού είχε ακούσει το μοιραίο τηλεφώνημα, και τον μαχαίρωσε στην καρδιά και στην κοιλιά, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ακαριαία.

ΜακρινίτσαΤα δύο αδέλφια

Ο δράστης αμέσως μετά την πράξη του, διέφυγε με το αυτοκίνητό του, αλλά έγινε αντιληπτός από αστυνομικό εκτός υπηρεσίας τον οποίο καταδίωξε με το ιδιωτικό του αυτοκίνητο. Οι αστυνομικοί στις 21.25 τού πέρασαν χειροπέδες και τον οδήγησαν προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ενώ βρέθηκε μέσα στο όχημά του και το μαχαίρι που δολοφόνησε τα δύο άτυχα αδέλφια.

Φονικό στη Μακρινίτσα: Το σπίτι που δολοφονήθηκαν τα δύο αδέλφια

ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑ
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑ
ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ ΕΓΚΛΗΜΑ

Με πληροφορίες από magnesianewsthenewspaper

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr