search-button
cross-out

Φονικό στη Ζάκυνθο: Προφυλακίστηκε η 27χρονη “τσιλιαδόρος” με το μαύρο Smart – Παραδόθηκε μόνη της

Προφυλακίστηκε η 27χρονη φερόμενη ως "τσιλιαδόρος" στην υπόθεση της δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη, τον Ιούνιο του 2020 στη Ζάκυνθο.
Φονικό στη Ζάκυνθο: Προφυλακίστηκε η 27χρονη “τσιλιαδόρος” με το μαύρο Smart – Παραδόθηκε μόνη της

Προφυλακίστηκε η 27χρονη φερόμενη ως “τσιλιαδόρος” στην υπόθεση της δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη, τον Ιούνιο του 2020 στη Ζάκυνθο.

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή γυναίκα παραδόθηκε μόνη της την Τρίτη στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου. Πρόκειται για την 27χρονη φίλη ενός εκ των φυσικών αυτουργών που βρισκόταν στη Ζάκυνθο την ημέρα της δολοφονίας και αποχώρησε την επομένη.

Την ημέρα της δολοφονίας από τις 10:48 έως και 13:54, από κάμερες ασφαλείας καταστημάτων και επιχειρήσεων που βρίσκονται στην πόλη της Ζακύνθου, έχει καταγραφεί ένα αυτοκίνητο μάρκας SMART μαύρου χρώματος, το οποίο φέρει φιμέ τζάμια και φιμέ κάλυμμα στις πινακίδες κυκλοφορίας και οδηγό γυναίκα.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, το συγκεκριμένο όχημα έχει τα ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 27χρονης. Στις 14:38 η μοτοσυκλέτα των δραστών εντοπίζεται σε κάμερες ασφαλείας βενζινάδικου στο Λαγανά και μετά από… 28 δευτερόλεπτα αργότερα ξανά αλλά με αντίθετη κατεύθυνση προς τον τόπο της δολοφονίας, ενώ διασταυρώθηκε με το μαύρο SMART.

Στις 15:02 η μοτοσυκλέτα των δραστών εντοπίζεται σε κάμερες επιχείρησης στο Βασιλικό Ζακύνθου, και διακρίνεται εξωτερικά του μπουφάν του οδηγού καλώδιο ακουστικών κινητού τηλεφώνου, με τους αστυνομικούς να συμπεραίνουν ότι οι δράστες ήταν σε ανοικτή επικοινωνία με συνεργούς που τους ενημέρωναν για τις κινήσεις των θυμάτων.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr