search-button
cross-out

Φονικό στην Άρτα: «Δεν ήθελα να σκοτώσω κανέναν» λέει ο δράστης – «Πυροβόλησε κι εμένα» λέει η πρώην σύζυγός του

Τι ισχυρίζεται ο 29χρονος για το αποτρόπαιο έγκλημα - Τι κατέθεσε η 35χρονη στην Αστυνομία
Φονικό στην Άρτα: «Δεν ήθελα να σκοτώσω κανέναν» λέει ο δράστης – «Πυροβόλησε κι εμένα» λέει η πρώην σύζυγός του

Μετανιωμένος δηλώνει τώρα ο 29ρονος που σκότωσε τον πεθερό του σε χωριό της Άρτας και στη συνέχεια εξαφανίστηκε στο βουνό, προσπαθώντας παράλληλα να δώσει ελαφρυντικά στον εαυτό του.

Σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του καθ’ ομολογίαν δράστη, ο πελάτης του ισχυρίζεται ότι τέλεσε το έγκλημα εν βρασμώ ψυχής. Ο 29χρονος δήλωσε μετανιωμένος και υποστήριξε, ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει κανέναν, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη. Όπως επίσης υποστηρίζει, δεν επιχείρησε να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, σε αντίθεση με όσα κατέθεσε εκείνη στις αρχές.

Η γυναίκα είχε καταγγείλει, ότι ο πρώην σύζυγός της προσπάθησε να σκοτώσει και την ίδια με την καραμπίνα. Ο δράστης επιμένει ότι δεν είχε τέτοια πρόθεση. «Έχω μετανιώσει για την πράξη μου. Δεν ήθελα να σκοτώσω κανέναν. Δεν πυροβόλησα την πρώην σύζυγό μου. Σας το ξεκαθαρίζω αυτό. Μετά εξαφανίστηκα. Δε μπορούσα να πιστέψω αυτό που είχε συμβεί. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη» φέρεται να είπε.

Ισχυρίζεται, ότι ο μοναδικός λόγος που πήγε στο σπίτι του πεθερού του, ήταν για να δει το παιδί του και εκεί δέχτηκε προσβολές από τον πεθερό του, που τον έκαναν να θολώσει. Μετά το περιστατικό πήρε το αυτοκίνητο και πήγε 25 λεπτά μακριά από το χωριό, όπου άφησε το αυτοκίνητό του και περπάτησε για 7-8 χλμ. Εκεί παρέμεινε για 36 ώρες σε μια στάνη.

Πηγή: news.gr

Ακολουθήστε το zinapost.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για Lifestyle, Showbiz, Gossip News και αποκλειστικά βιντεο.

Newsroom

Latest

zinapost.gr